Altijd leuke sokken in huis met een sokken abonnement

Een mens heeft nooit genoeg sokken, daarom is een sokken abonnement zo handig. Je krijgt dan iedere maand een pakje in de brievenbus met een nieuw paar sokken. Je hoeft niet meer te gaan shoppen als je weer toe bent aan een nieuw en hip paar sokken. Het sokken abonnement voorziet je maandelijks van een aanwinst voor je collectie. Natuurlijk gaat het dan niet om standaard zwarte sokken voor onder je nette pak of witte sokken voor op de tennisbaan. Die kun je immers overal kopen. Nee, een sokken abonnement zorgt ervoor dat jij de grappigste en hipste sokken krijgt die er zijn. En het gaat daarbij ook nog eens om unieke ontwerpen.

Wat zijn de voorwaarden van zo’n sokken abonnement?

Als je een sokken abonnement afsluit dan zit je in principe nog steeds nergens aan vast. Vaak krijg je het eerste paar sokken zelfs gratis. Aansluitend betaal je een vast bedrag per paar sokken, inclusief de verzending. Als je na een maand tot de conclusie komt dat het toch niks voor jou is dan kun je gewoon weer opzeggen en dan stopt de verzending. Het is dus niet zo dat je een abonnement voor een langere periode afsluit waar je vervolgens niet meer onderuit kunt. Je kunt het abonnement ook een paar maanden onderbreken en je later opnieuw aanmelden. Zo bepaal je zelf wanneer je sokken ontvangt en wanneer niet.

Ik wil ook van die hippe sokken, waar kan ik ze vinden?

Als jij het ook wel leuk vindt om maandelijks een paar nieuwe hippe sokken te ontvangen dan kun je je aanmelden voor het sokken abonnement van That Sockss. De sokken die je hier ontvangt zijn uniek en nergens anders te koop. Ze worden namelijk door een eigen ontwerper gemaakt en vervolgens geproduceerd. Je kunt je heel eenvoudig online aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen. Het eerste paar sokken krijg je gratis en na één maand is het abonnement maandelijks opzegbaar. Een ideale manier om je sokken collectie uit te breiden met unieke paren sokken.

https://www.thatsockss.com