Aggiez.nl
Image default
Winkelen

Bekijk de grote showroom met vloertegens in de buurt van Rotterdam

Kom eens langs in de showroom van kroon Vloeren in Steen nabij Rotterdam en kies vloertegels voor in uw woonkamer of tegels voor uw wand in de badkamer. Gaat uw voorkeur uit naar houtlook tegels? In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten houtlook tegels. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol. 

Ideale vloertegels voor vloerverwarming

Als er nieuwbouwwoningen worden gebouwd, worden deze meestal voorzien van een mooie en goede vloerverwarming. Maar weet u dat niet welke vloer geschikt is voor vloerverwarming? Hout is dat wel, maar een houten vloer vergt veel onderhoud en is niet zo slijtvast als een stenen vloer. De unieke houtlook tegels van KROON Vloeren in Steen zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voor onder uw vloerverwarming. En het grote voordeel: de houtlook vloertegels zijn geschikt voor het hele huis, van keuken tot woonkamer en badkamer. Ga langs in de overzichtelijke showroom dicht bij Rotterdam, om de tegels te bekijken. 

Kies voor een ruimtelijk effect met mozaïek tegels van de specialist in de regio Rotterdam

Wilt u een ruimtelijk effect creëren in uw woning? Kies dan voor prachtige mozaïek tegels. Met kleinere tegels lijkt uw toilet of badkamer nog groter. Ook als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist uit de regio Rotterdam het goed in verschillende ruimtes. Pak helemaal uit met een mooi patroon of kies voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels prachtig met de vloertegels in uw badkamer of toilet. De mozaïektegels worden in de grote showroom los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen patroon kunt ontwerpen. Ook kunt u deze tegels gemakkelijk combineren met de wand- en vloertegels, zodat het een mooi geheel vormt.