Aggiez.nl
Image default
Internet marketing

Chatbots vormen een betaalbare & klantvriendelijke technologie

Nog geen chatbox op uw website? Zonde, want ondertussen zijn chatbots aan een stevige opmars bezig, zijn heel wat bedrijven ermee aan de slag en is de technologie uiterst betaalbaar geworden. Vandaag de dag is er eigenlijk geen reden meer om niet met een chatbot aan de slag te gaan.

Live chat als onderscheidend vermogen

Een live chat met een chatbot op een website voelt ontzettend natuurlijk aan en op zowat alle vragen krijgt u antwoord. Chatbots worden steeds slimmer, zijn voorzien van AI en leren elke dag bij van de vragen die ze krijgen. Zonder dat er nog een menselijke tussenkomst nodig is. Een chatbot vormt dan ook een verstandige investering in de customer service van uw bedrijf. Meer en meer bedrijven beseffen dit en kiezen voor de technologie van Boom!!Chat, een Nederlands bedrijf dat uiterst performante chatbots op de markt brengt.

Customer service anders aangepakt

De tijd dat customer service enkel in real life en via de telefoon liep ligt al een tijdje achter ons. Mensen verwachten meer. Instant antwoorden op hun vragen bijvoorbeeld. Door te werken met live chat is dit mogelijk. Meer nog, de verwachtingen van de klant worden overtroffen, want met een live chatbox kan 24/7 kunnen bezoekers die een aankoop willen doen direct met zijn of haar vragen op de website terecht.

Een chatbot staat dag en nacht paraat om vragen te beantwoorden. En dit zonder de torenhoge kost die gekoppeld gaat met personeel. Door te werken met een chatbot kan de loonkost aardig gedrukt worden en kan er toch een betere ondersteuning geleverd worden. Een chatbot wordt nooit ziek en is altijd op post. Heel wat ondernemers zien dan ook de meerwaarde in van deze technologie en investeren volop in chatbots. Het gaat hier immers om een investering die zichzelf razendsnel terugbetaalt.

Kiezen voor Boom!!Chat

Waarom u zou kiezen voor de chatbots van Boom!!Chat? Wel, daar zijn een aantal reden voor. Zoals eerder aangehaald is dit Nederlandse bedrijf relatief nieuw op de markt, maar hebben ze toptechnologie in handen. Door relatief laat op de markt te komen, hebben ze de chatbots kunnen verfijnen. Ze werken dan ook met chatboxen die voorzien van Artificiële Intelligentie en elke dag een beetje slimmer worden. De live chatboxen zijn makkelijk te configureren, ook als u niet zoveel van IT kent. Het gebruiksgemak is enorm en achter de schermen kunt u alles perfect monitoren in een overzichtelijk dashboard. Hierdoor krijgt u heel wat cijfers waar u op kunt sturen. Zo wordt uw customer service eindelijk inzichtelijk.

Probeer de live chatbox gratis uit

Wenst u meer te weten over de live chat van Boom!!Chat? Probeer deze dan eens gratis uit. Het kost u helemaal niets en u ervaart meteen de meerwaarde. Als snel zult u niet meer zonder willen. Meer en meer bedrijven kiezen voor de slimme technologie van chatbots en waarom zou u achter blijven? De investering is gering en u ervaart onmiddellijk de meerwaarde.

https://boomchat.info/ai-chatbot.html