De Klantenservicetelefoon, probeer het eens!

Iedereen die wil bellen met Zalando is meer dan welkom gebruik te maken van De Klantenservicetelefoon! Wij zorgen ervoor dat je weet welk keuzemenu je te wachten staat en of er om bepaalde gegevens wordt gevraagd door de klantenservicemedewerkers die jij wilt spreken. In onze database staan nummers van de meest uiteenlopende bedrijven, organisaties en instellingen. We hebben een en ander onderverdeeld in overzichtelijke categorieën. Dat maakt het zoeken namelijk een stuk makkelijker!

Stel jij zoekt het telefoonnummer van de gemeente waarin je woont. Als je klikt op ‘gemeenten’ krijg je een alfabetische lijst die begint bij Almere. Of jij nu woont in Wassenaar, Castricum, IJsselstein of Leiderdorp: wij verbinden je door. En we doen meer. Om je goed op het gesprek voor te bereiden hebben we het complete keuzemenu voor je uitgeschreven. Op die manier weet jij wat je te wachten staat en welke gegevens je eventueel bij de hand moet hebben.

Van Wehkamp tot Otto

Het telefoonnummer van klantenservice Otto luidt: 0900 1901. Dit is een nummer waar belkosten aan verbonden zijn. Otto rekent 60 eurocent per gesprek. Jouw gebruikelijke belkosten moet je daar nog bij optellen. Als je een algemene vraag hebt, is het zinvol eerst de website te raadplegen. Op www.otto.nl staat veel info. Over privacy, algemene voorwaarden, het Thuiswinkel Waarborg en betalen in termijnen bijvoorbeeld. Misschien vind je het antwoord dat jij zoekt online. Dat scheelt weer!

Otto timmert al sinds 1949 aan de weg. Het was Werner Otto die de beroemde catalogus introduceerde met -in eerste instantie- volop schoenen om te bestellen. Tegenwoordig bestaat de Otto-collectie uit kleding voor dames, heren en kinderen. Maar nog veel meer: ook huishoudelijke apparatuur, beeld & geluid-items, computers en sportartikelen. Otto is een begrip, het is de op één na grootste homeshoppingorganisatie wereldwijd. Er zijn vestigingen over de hele wereld met in totaal circa 50.000 werknemers.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/