De voordelen van een traprenovatie

Als je al een hele tijd in hetzelfde huis leeft, dan is het zichtbaar dat de trap(pen) verouderen. Iemand knoeit er per ongeluk thee op, je kindje vermaakt zich met stiften op de trap en de kat krabt de onderkant van de trap kapot. Dit zijn allemaal dingen die we niet kunnen voorkomen, het enige wat we kunnen doen is proberen zo voorzichtig mogelijk te zijn. Maar uiteindelijk is iedere trap toe aan een trap renovatie. Wij van Lamiwood zijn gespecialiseerd in het renoveren van trappen en wij hebben daar ook heel veel onderdelen voor. We kunnen het voor je laten doen, we hebben ook losse onderdelen, ook kunt u een complete set krijgen, natuurlijk hebben wij ook proefstukjes en een ‘doe-het-zelf’ instructieboekje. Voor ieder wat wils dus! In dit artikel bespreken wij de voordelen van zo’n renovatie.

 

Een traprenovatie is natuurlijk een leuke ‘make-over’ voor uw huis. Het is 1 juli en dus zijn we voor het grootste deel weer uit de quarantaine. Met een gerenoveerde trap zullen je vrienden versteld staan van hoe mooi je huis is geworden. Zo’n renovatie verandert namelijk de hele uitstraling van je huis. Vooral als je trap al oud is, is het een makkelijke manier om je huis weer een moderne sfeer te geven.

Een ander voordeel van het renoveren van je trap of gebogen trapleuning, is dat het een waardevermeerdering van je huis, een nieuwe trap is natuurlijk meer waard dan een oude trap.

Hiernaast is het opknappen of renoveren van je trap minder werk dan het plaatsen van een totaal nieuwe trap, terwijl het wel (bijna) hetzelfde resultaat geeft. Bij het renoveren van een trap hoef je alleen maar een nieuwe laag lak aan te brengen, of een nieuw laminaat of vloerbedekking te leggen, of de leuningen een likje verf te geven voor een compleet nieuwe ‘look’. Het opnieuw leggen van een trap geeft veel rommel en ook meer werk. Maar zoals altijd, de keuze is reuze en de keuze is aan jou!

https://www.lamiwood.nl/