Meer tijd voor andere zaken? Besteed uw administratie uit

Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van alle administratie? Administratie uitbesteden is wellicht een grote voor u. Toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Benieuwd naar de voordelen van het uitbesteden van uw administratie? U leest het in deze blog.

Waarom het uitbesteden van uw administratie een goed idee is

Een administratiekantoor kan de hele administratie voor u verzorgen maar ook een deel van uw administratie. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld zelf de administratie te doen maar de BTW aangifte te laten verzorgen. Of u kunt alles zelf doen behalve de loonadministratie. U kiest wat u uit wilt besteden. Het is prettig voor een bedrijf om te weten dat de administratie goed op orde is. Een correcte en overzichtelijke administratie is essentieel voor een succesvolle onderneming. Een goed georganiseerde financiële administratie geeft belangrijke inzichten in de situatie van een bedrijf.

Aandachtspunten

De administratie voor een bedrijf, groot of klein, kan altijd voor problemen zorgen als er onvoldoende aandacht aan wordt besteed. Alert blijven is één van de meest belangrijke punten. Zo blijft u altijd aan het roer staan van uw eigen bedrijf. Uitbesteding van de administratie brengt natuurlijk kosten met zich mee. Aan de andere kant kunnen door de uitbesteding ook weer kosten bespaard worden binnen de onderneming omdat er geen tijd aan de gespendeerd hoeft te worden en er geen dure software aangeschaft hoeft te worden of een personeelslid moet worden aangetrokken om de administratie te voeren.

Administratiesoorten

U bent waarschijnlijk geen ondernemer geworden om uren per maand te besteden aan de boekhouding. Dit is begrijpelijk. Schakel daarom een boekhouder in voor uw administratie. Er zijn verschillende soorten administratie waar u aan kunt denken. Bijvoorbeeld salarisadministratie, loonadministratie, maar ook belastingaangiften of het opmaken van facturen. Bezorg uzelf geen onnodig werk en besteed het uit.

Bent u op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. Nauwkeurig en correct verwerken wij uw administratie. Zo houdt u meer tijd over voor andere belangrijke werkzaamheden!

https://www.advi.nl/

Veiligheid staat altijd voorop

Of het nu een vast element in je bedrijf is, of wanneer het gaat om tijdelijke oplossingen voor veiligheid, bij G4S Safety Solutions heb je een ervaren en deskundige partner voor al je veiligheidsvraagstukken. Je kunt er dus voor permanente en voor tijdelijke veiligheidskwesties terecht. En bij veiligheid kun je aan de breedste zin van het woord denken, zoals het inhuren van een preventieadviseur of stellingsinspecteur. Maar het kan ook zijn dat je de expertise zelf al in huis hebt, maar alleen de middelen tijdens een project wilt huren.

Huren veiligheidsmiddelen

Bij een nieuwbouwproject kan mobiele camerabewaking erg handig zijn. Je bent immers niet vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week op de bouwplaats. Dan wil je wel zeker weten dat al je materiaal er na het weekend nog ligt. De verhuur van bewakingscamera’s kan je een hoop ellende schelen. Zodra je met de bouw de hoogte in gaat, kun je ook denken aan het huren van valbeveiliging. Het liefst heb je misschien je eigen materiaal en als het geen eenmalig project is, loont het zich ook om dit allemaal zelf aan te schaffen. Maar bij een eenmalig project is huren vaak voordeliger. Je weet ook dat alle materialen gekeurd en gecheckt worden, voordat ze weer aan een nieuwe klant uitgeleverd worden. Dat geeft al een goed gevoel.

Veiligheidsshop

En natuurlijk heeft G4S ook een reeks aan veiligheidsproducten, die je kunt aanschaffen. Zo zijn er allerlei producten voor valbeveiliging te koop, denk aan driepoten, harnassen en lieren. Hiermee maak je een afdaling weer veilig en zeker. Naast een hele lijn aan adembeschermingsproducten zijn er ook producten voor gasdetectie. Je hebt de mogelijkheid om een single gasdetector aan te schaffen, maar ook multi gasdetectors of stand alone gasdetectors zijn te vinden in de uitgebreide webshop

4 tips om beter te kunnen omgaan met verdriet

Het ervaren van verlies kan één van de meest hartverscheurende processen zijn die we doormaken in het leven en rouw is een natuurlijk antwoord op verlies. Veel mensen denken dat rouwen alleen voorkomt als een geliefde sterft, maar er zijn ook nog veel andere vormen van verlies, waaronder: echtscheiding/scheiding, het verliezen van een baan en verhuizen om er maar eens een paar te noemen. Rouwverwerking kan zeer nuttig zijn om het rouwproces te ondersteunen en om je door alle gebieden waar je vastzit heen te helpen.

In veel opzichten is in de Nederlandse cultuur de dood nog steeds een moeilijk gespreksonderwerp. Vaak zijn mensen bang om de persoon die treurt pijn te doen als ze het woord ‘dood’ benoemen. Daarom zijn uitdrukkingen zoals iemand is ‘overleden’ of ‘hij heeft zijn broer verloren’ nog steeds gebruikelijk.

Natuurlijk bestaat er geen speciale formule of een absolute goede of slechte manier om met verlies om te gaan. Wat voor de een werkt, hoeft niet zoveel invloed te hebben op een ander. Het is een heel persoonlijke ervaring en gevoelens kunnen vaak de eerste paar dagen of weken in golven opkomen.

Er bestaat een model met de vijf fasen van rouw om mensen te helpen bij verschillende soorten verlies of een sterfgeval. Die vijf fasen zijn: ontkenning, woede, onderhandelen, depressie en acceptatie.

In werkelijkheid is rouw heel individueel en is het meestal meer een circulair proces dan een lineair proces. Sommige mensen ervaren mogelijk geen enkele fase en andere delen van het proces kunnen worden herzien voordat de volledige acceptatie van het verlies is bereikt.

Hier zijn enkele dingen om over rouwen in gedachten te houden:

1. Sta jezelf toe al die natuurlijke gevoelens te voelen en manieren te vinden om ze tot uitdrukking te brengen; houd een dagboek bij, schrijf een brief aan de overleden persoon of zoek een andere creatieve manier.

2. Wees zachtaardig voor en geduldig met jezelf.

3. Partners/vrienden kunnen tijd doorbrengen met hun geliefde die treurt en luisteren; wees open en erken de eigen middelen van de persoon en de verschillende manieren om met emotie om te gaan.

4. Alle aanhoudende problemen met slaap, eten, gemoedstoestand, libido, toename van geneesmiddel– en alcoholgebruik, verminderde energie die na een maand nog aanhouden, zijn de moeite waard om te bespreken en om extra hulp voor te gaan zoeken. Dit kan betekenen dat je je geliefde aanmoedigt om te praten met een naast familielid, een vertrouwde vriend, een spirituele leraar, een arts of een psycholoog.

Het oude gezegde “Tijd heelt alle wonden” is alleen waar als mensen stap voor stap de confrontatie aan gaan met hun grootste angsten en meest pijnlijke emoties.

Bezoek de website van Depsycholoog.nl, je psycholoog in Tilburg

https://www.depsycholoog.nl/tilburg/

Wees voorbereid op de toekomst

Een bedrijf wat groeit

Om het even welk product jouw bedrijf maakt; je ontkomt er niet aan dat er bij de productie gassen vrijkomen. Deze gassen zullen doorgaans goed worden weg gezogen, maar het komt ook geregeld voor dat er ongevallen plaatsvinden doordat gassen die vrijkomen in de lucht belanden. Het personeel van een dergelijk bedrijf loopt dan ook direct gezondheidsklachten op. Luchtwegproblemen en verdere vergiftiging zullen een logisch gevolg zijn. Wanneer een bedrijf uitbreidt en meerdere producten gaat produceren moet dan ook rekening worden gehouden met meerdere gassen die vrijkomen tijdens het productieproces. Dit is het moment waarop je moet gaan denken aan multi gas detectie. Het is een methode die in eerste instantie zorgt voor een hogere aanschafprijs, maar die je op den duur een hoop onkosten scheelt.

Voorkom een tussentijdse aanschaf

Gas detectoren zijn in meerdere varianten te koop, en als bedrijf wordt je overspoeld met aanbiedingen op het moment dat je aan een productieproces begint. Veel bedrijven stappen in de valkuil dat ze beginnen met de goedkoopste en eenvoudigste detectoren. Het logische gevolg is in dat geval dat na één of een paar jaar de detectoren niet meer goed zullen functioneren. Er komen simpelweg meer gassen vrij tijdens het productieproces dan de detectoren kunnen ondervangen. Dit alles zal er in het ongunstigste geval voor zorgen dat jij tot de aanschaf van nieuwe gas detectoren moet overgaan. De oude zijn nagenoeg onbruikbaar geworden waardoor je voor een hoog kostenplaatje komt te staan. Deze tussentijdse aanschaf kan worden voorkomen door te kiezen voor een systeem wat een behoorlijk hoog aantal gassen kan waarnemen. Daarbij moet je niet alleen rekening houden met de aanschaf zelf maar ook met de mate van onderhoud die vereist is. De kostbare detectoren zijn in staat om meerdere gassen waar te nemen. Daardoor bespaar je aanzienlijk op de kosten van het onderhoud.

Vertaalbureau Groningen beste van Nederland

Afgelopen week stond weer de verkiezing voor de deur waarbij het beste vertaalbureau wordt gekozen en deze keer was vertaalbureau Groningen de winnaar. Vorig jaar eindigde het bedrijf nog op een keurige derde plaats, maar dit jaar wist het vertaalbureau Groningen er met de winst vandoor te gaan. De verkiezingen vinden jaarlijks plaats en houden rekening met een aantal belangrijke factoren van het bedrijf. Er wordt als eerste gekeken naar de diensten die het bedrijf kan verlenen. Het vertaalbureau uit Groningen vertaald allerlei soorten teksten, documenten en rapporten en werkt niet alleen voor organisaties uit het bedrijfsleven. Ook overheidsinstellingen kunnen terecht bij het vertaalbureau uit Groningen en zelfs notarissen, advocaten en particulieren kunnen de diensten inschakelen van deze organisatie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het laten vertalen van juridische documenten of moeilijk leesbare vreemde teksten. Ook werd het vertaalbureau uit Groningen onderzocht op klantvriendelijkheid en op de kwaliteit van de geleverde dienstverlening. Al deze zaken waren ruimschoots voldoende en daarom ging het bedrijf er dit jaar met een verdiende eerste plaats vandoor. Wilt u meer weten over de winnaar van deze verkiezing? U kunt terecht op de website van het vertaalbureau Groningen voor meer informatie of neem contact met ze op. Bent u zelf benieuwd naar de diensten van het vertaalbureau in Groningen of wilt u zelf eens een tekst laten vertalen? U kunt dan gebruik maken van de gratis actie, waarbij wij geheel gratis en vrijblijvend een halve pagina tekst voor u kunnen vertalen. Hierbij kunt u zien wat wij als vertaalbureau in Groningen voor u kunnen doen en zo kunt u ook bepalen of u het een interessante optie vindt om meer werkzaamheden te laten verrichten door een vertaalbureau in Groningen. De contactgegevens staan vermeld op de website en ook het telefoonnummer kunt vinden op de website van het vertaalbureau in Groningen.Waarom een container huren bij de specialist van Hengelo

Container nodig in hengelo? Eenvoudig en snel geleverd bij u aan huis

Heeft u in hengelo een container nodig? De containerspecialist is u graag van dienst. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u alle soorten containers leveren voor scahppelijke prijzen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Lees hieronder verder.

Welke container kunt u huren?

Via onze website bieden wij verschillende soorten en maten containers voor schappelijke prijzen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gesloten container, een container met opslagruimte voor gereedschap of een container waarbij u afval kwijt wilt. De containers hebben worden in verschillende maten en volumes aangeboden. Via onze website kunt u alle containers bezichten door op een gewenste afbeeldinge te klikken. Ook kunt u hier alle details van de desbetreffende container lezen. Naast onze voorraad op onze website bieden wij meer, hiervoor dient u contact op te nemen met onze specialisten.

Welke container heeft u nodig?

Weet u niet precies wel container u nodig heeft? Neem telefonisch contact op met onze specialisten die u graag van dienst zijn. Wij vragen bijvoorbeeld waarvoor u de desbetreffende container voor nodig heeft, wanneer en hoe. Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij u een container bieden. Ook geven we een prijsindicatie van wat een container voor een bepaalde periode zou gaan kosten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Meer informatie over onze containers in hengelo

Wilt u meer informatie over onze containers in hengelo? Of weet u niet precies welke container u nodig heeft voor uw verbouwing of afval? Stuur gerust een mail die wij binnen 1 werkdag beantwoorden d.m.v. een gewenste contactmoment. Ook als zakelijke partij kunnen wij u helpen. U kunt bijvoorbeeld voor een verbouwing van uw bedrijf een container huren die wij bijvoorbeeld elke maand of elke week kunnen leeghalen. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op met de containerspecialist van Hengelo.

Wat gebeurt er met het afval na een container huren Hengelo

Een container huren Hengelo is natuurlijk ontzettend handig wanneer je met veel afval te maken hebt maar als je om het milieu geeft dan wil je wellicht ook wel weten waar al dit afval dan naartoe gaat. Daar hebben wij voor jou het antwoord op.

Het afval wordt verdeeld

Het afval wordt verdeeld in 7 verschillende afvalstromen die vervolgens elk op een andere manier verder worden verwerkt. Deze afvalstromen zijn puin, zand, ijzer, gips, hout, papier en restafval.

Het puinafval wordt kapotgemaakt tot het gruis is en wordt vervolgens opnieuw gebruikt in de bouw als verharding van de weg of verharding van andere bouwmaterialen. Al het zand wordt gebruikt bij verschillende bouwprojecten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van geluidswallen. IJzer wordt omgesmolten in ovens. Dit ijzer wordt vervolgen weer gebruikt op allerlei verschillende manieren in verschillende industrieën. Het gips wordt volledig vermalen tot poeder wat vervolgens weer opnieuw tot gips kan worden gemaakt. Hout kan worden gebruikt om ovens meer op te stoken maar het kan ook worden vermalen tot snippers waarbij er vervolgens spaanplaten van kunnen worden gemaakt. Papier kan ook worden vermalen en weer worden vermaakt tot nieuw papier. Helaas kan niet al het afval opnieuw worden verbruikt en wordt alles wat over is verbrand in de ovens. Gelukkig is dat maar ongeveer 2% van het bouwafval en kan bijna alles dus worden hergebruikt als je het dumpt in de juiste container.

Zorg voor de juist container in Hengelo

Zoals je ziet wordt bijna al het afval hergebruikt als je het in de juiste container dumpt. Hierom is het dus ook slim om een container te huren Hengelo en het juiste afval in de juiste container te dumpen. Zo draag jij ook weer een steentje bij aan het milieu.

http://www.busschercontainers.nl/container-huren-hengelo/

Wat kan een personal coach doen?

Wij van ivpp.nl coaching Amsterdam willen je gewoon meer vertellen over coaching en wat dit voor iemand kan betekenen. Nee, niet elke coach is geschikt voor elke klant, maar de juiste coach/klant-combinatie is wel zo’n krachtig hulpmiddel.

Ik hoor vaak verschillende variaties op de volgende vragen en uitspraken: “Wat kan een coach voor mij doen?”, “Ik kan het me niet veroorloven om een coach te betalen!”, “Wat weet hij dat ik niet weet?”, “Ik heb geen coach nodig!”
Ik weet dat er veel mensen zijn die baat kunnen hebben bij de kracht van coaching, maar het gevoel hebben dat ze het niet nodig hebben. Ik denk dat de reden hiervoor is dat ze er niet genoeg informatie over hebben.

Hopelijk kan het volgende je laten inzien wat dit geweldige hulpmiddel voor je kan doen.

Coaching is een effectief proces om individuen te ondersteunen bij het creëren van iets nieuws voor zichzelf. Ik werk nauw samen met mijn klanten door hen te coachen om ze een perspectief te bieden en hun hun zelfkennis te laten gebruiken bij het bereiken van hun zakelijke en persoonlijke doelen.

Levenscoaches zijn geweldig en fungeren als je persoonlijke cheerleader. Het heeft veel voordelen om een persoonlijke levenscoach te hebben en dit zijn er maar een paar. Coaching is een waardevol proces voor mensen die:

• Doelen willen ontwikkelen, die zowel zakelijke als persoonlijke doelen omvatten.
• Zinvolle persoonlijke veranderingen willen maken, die stress willen verminderen en het leven willen vereenvoudigen.
• Energie en andere middelen willen vrijmaken om in je leven aan te trekken wat je wilt.
• De kwaliteit van communicatie en relaties willen verbeteren.
• Naar een verandering in de carrière- of het leven willen toewerken.
• Een betere balans tussen werk en privé willen bereiken
• Duidelijkheid, focus en richting willen verwerven.

Coaching is ook voor degenen die succesvolle en groeiende ondernemers zijn en waar alles goed gaat en die gewoon een neutraal klankbord waarderen, dat je eerlijke feedback en doorlopende ondersteuning geeft.

Een goede coach weet hoe je in elkaar zit

Geavanceerde coaches kunnen een band met je opbouwen en je aan de hand nemen op het pad naar jouw persoonlijke succes. En als ze goed zijn, kunnen ze dit ook via de e-mail, de telefoon of via brieven doen. Door te schrijven, te praten en te luisteren kunnen ze de snel veranderingen in je leven creëren.

Kijk, je hebt echt een coach nodig, die bereid is om je een persoonlijke training vergezeld van goed studiemateriaal te geven. Ik hoop dat je nu door het selecteren van een coach de eerste stap naar succes zult maken.

Bezoek onze website voor meer informatie over ons – Coaching Amsterdam ivpp.nl

https://www.ivpp.nl/coaching-amsterdam/