Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

E-liquid voor je e-sigaret

E-liquid kun je kopen voor in je e-sigaret en is zelfs essentieel wil je je e-sigaret kunnen roken. Het is een vloeistof die gebruikt wordt voor het elektronisch roken. Dit wordt ook wel dampen of vapen genoemd. Het e-liquid wordt verdampt in de tank van de e-sigaret. In de tank bevindt zich een verdampsysteem die dit regelt. E-liquid zijn er in allerlei verschillende smaken, kracht en kwaliteit. Zo kun je e-liquid kopen in een voorgevulde cartridge of in een flesje. Met het flesje kun je de e-liquid gemakkelijk zelf bijvullen. De e-liquid is dus altijd beschikbaar voor iedere roker, want er is er altijd een die bij jou past.

 

Smaken

De e-liquid komt in verschillende smaken. Er zijn echt ontzettend veel smaken die weer zijn onderverdeeld zijn in categorieën. De categorieën die er bestaan zijn tabak, fruit, mint of menthol, zoete smaken en dessert. De smaak die je lekker vindt is geheel persoonsgebonden en is dus voor iedereen anders. Je kunt experimenteren met de smaken en sterktes. Ook kunnen merken verschillen dus hier zou je ook naar kunnen kijken.

 

Ingrediënten

In e-liquid zitten de stoffen PG en VG, maar dat is niet alles. Ook zit er water in, smaakstoffen en nicotine. Nicotine zit overigens niet in ieder e-liquid, want ze zijn ook verkrijgbaar zonder nicotine. De ingrediënten hebben allemaal hun eigen functie. Zo zorgt water ervoor dat de e-liquid vloeibaar wordt en zo gemakkelijker te roken is. De smaakstoffen zorgen voor alle smaken die je kunt proeven in de e-liquid. Smaken kunnen bekend zijn, maar ook onbekend en lopen uiteen. Dan is er nog de nicotine. Hier kun je zoals net al benoemd voor kiezen.

 

Gebruik

Voor de e-liquid zijn een aantal dingen handig. Zo is het handig om deze buiten bereik van kinderen te houden en buiten het bereik van huisdieren. Ook moet je schudden voor gebruik. Als laatste moet je de e-liquid bewaren op een droge en donkere plek.

https://wizzits.com/e-liquid/