Aggiez.nl
Image default
Eten en drinken

Een bedrijfslunch bestellen doet u bij deze bakkerij

Is er iets te vieren bij u op het werk, bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid? Dan is het altijd een goed idee om een heerlijke bedrijfslunch te bestellen! Zo kunt u gezellig met alle medewerkers lunchen en de gelegenheid vieren. Ook kunt u op deze manier uw waardering tonen voor de medewerkers. U wilt natuurlijk wel dat het een goed verzorgde lunch is met alles erop en eraan, maar u wilt hier zelf niet te veel tijd aan kwijt zijn. Bekijk daarom eens de website van Bakkerij van den Bemd. Deze bakker in Roosendaal verzorgt de lekkerste bedrijfslunches en zorgt ervoor dat uw bestelling op de gewenste dag en tijd voor u klaarstaat. U kunt uw bestelling eenvoudig online of telefonisch doorgeven. U hoeft de lunch vervolgens alleen nog maar op te halen en kunt daarna genieten van heerlijke lekkernijen.

Stel zelf een lunch naar wens samen

Of u nu vers belegde broodjes, hartige snacks of juist zoete lekkernijen voor een bedrijfslunch wilt bestellen, bij deze bakkerij in Roosendaal vindt u het allemaal. Hun producten worden vers en ambachtelijk bereid en dit proeft u meteen. Ze hebben een gevarieerd en uitgebreid assortiment, waardoor er voor iedereen wel iets lekkers tussen zit. Het volledige assortiment bekijkt u in hun webshop. Zo kunt u zelf een heerlijke lunch naar wens samenstellen en uw medewerkers verrassen. De lunch wordt op de dag zelf bereid, waardoor u geniet van een zo vers mogelijke lunch. Wat wilt u nog meer?

Neem bij vragen contact op met deze bakkerij

Bekijk de webshop van Bakkerij van den Bemd en stel een eigen lunch samen! U kunt de bedrijfslunch eenvoudig en snel online bestellen, maar het is ook mogelijk dit telefonisch te doen. Wanneer er bijvoorbeeld bepaalde dieet- en allergiewensen zijn, kunt u dit allemaal doorgeven. De lunch staat vervolgens op de gewenste dag en tijd voor u klaar. Heeft u vragen over de verschillende producten en mogelijkheden van deze bakkerij? Neem dan gerust contact met hen op via de contactgegevens op hun website.

https://www.vdbemd.nl/

Gerelateerde artikelen

Groothandel Arabische producten

Zoek je een feestlocatie in de buurt van Arnhem?

Je BBQ wordt hier altijd snel thuisbezorgd