Aggiez.nl
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een boek over spasme geschreven door een ervaringsdeskundige

Ben je op zoek naar een boek over spasme? Bekijk dan eens het aanbod aan boeken van Stichting Empower Mij. Schrijfster Joy Moonen heeft diverse boeken geschreven over het leven met een beperking als spasme. Doordat Joy zelf spastisch werd geboren is zij een ervaringsdeskundige en hoopt zij via haar boeken ouders en kinderen te informeren en te inspireren over het leven met een beperking. De boeken zijn gericht op het leren omgaan met de handicap.

Informatieve boeken over het leven met een beperking

Het boek over spasme is in verschillende vormen verkrijgbaar, doordat er vele manieren zijn om informatie tot je te nemen. Lees het papieren boek of koop het digitale e-boek. Je kunt het boek ook luisteren als luisterboek of kies voor een versie met audio én gebarentolk. Met de helpboeken wil de schrijfster laten zien dat het geen beperking in het leven hoeft te zijn, om met een beperking als spasme te leven. Voor kinderen zijn er verschillende kinderboeken te verkrijgen. In vijf dunne boekjes wordt door Stichting Empower Mij uitgelegd wat de beperking inhoudt en de kinderen worden geïnformeerd over de handicap. Ook ouders kunnen deze boekjes, die geschreven zijn door een ervaringsdeskundige, lezen voor meer informatie en inspiratie.  Dankzij de manier van schrijven voel je jezelf tijdens het lezen van de helpboeken inclusief en geen buitenstaander door de handicap.

Bekijk de boeken in de webshop

De schrijfster heeft haar ervaringen gebundeld in het boek over spasme. Er zijn vijf verschillende boekjes verkrijgbaar. Allemaal hebben de bedoeling om zowel ouders als kinderen op weg te helpen om te leren omgaan met een leven met een beperking. Alle varianten zijn te bestellen via de webshop. Je kunt ook kiezen voor een boxset of een abonnementsvorm. Heb je vragen voor de schrijfster of over haar levensverhaal? Neem dan contact met haar op, voor meer informatie.

https://empowermij.com/