Zoek je een feestlocatie in de buurt van Arnhem?

Met mijn 50ste wilde ik eens groot uitpakken. Ik zag het al helemaal voor me, een groot feest met al mijn familieleden en vrienden. Samen met een lekker buffet genieten van deze dag. Op een prachtige feestlocatie iomgeving Arnhem met zonsondergang, dit wilde ik! Maar waar vind ik dit?

Mijn zoektocht

Mijn zoektocht begon met het idee dat ik het dit jaar eens helemaal anders wilde doen. Ik werd in dat jaar 50. Deze leeftijd is toch wel speciaal, daarom wilde ik het ook speciaal vieren. Geen ouderwetse kringverjaardag met een taartje, chips, kaas en worst. Dit wilde ik eens anders doen! Ik ben een gezelligheidsmens, ik hou van veel mensen om me heen. Ik maak graag een praatje met iedereen en hou wel van een feestje met lekker eten. Daarom wilde ik dit combineren, een feest met diner en al mijn vrienden en familie. Op zoek naar de perfecte locatie voor mijn verjaardag. Hiervoor ben ik mezelf eerst gaan oriënteren op internet. Er kwamen overal prachtige locaties langs met heerlijk eten! Maar allemaal aan de andere kant van Nederland, dit wilde ik niet. Ik woon in Arnhem en wilde het in de buurt van Arnhem houden. Mijn vrienden en familie wonen ook allemaal in de buurt van Arnhem. Toen kwam ik de Kommensaal tegen in de regio. Dit sprak mij meteen aan! Nadat ik de website van de Kommensaal uitgebreid had bekeken heb ik een ik afspraak gemaakt om eens langs te komen.

Mijn feest bij de Kommensaal

Na de rondleiding was ik meteen verkocht. De zalen bij de Kommensaal waren heel uniek, precies hoe ik het wilde. De eigenaren waren heel gastvrij en dachten graag met je mee. Voor mij was dit de perfect locatie, het voldeed aan al mijn wensen.

De grote dag was daar, ik mocht mezelf een echte Sarah noemen! Het feest is perfect verlopen, iedereen heeft heerlijk gegeten van het buffet en heeft zijn dansmoves laten zien. Voor mijn een van de leukste dagen uit mijn leven. Ik had de Van Gogh zaal uitgekozen samen met het all-in-pakket 2. Dit was perfect voor mij, mijn gezien, familie en vrienden. De Kommensaal bedankt voor de goede organisatie!

 

 

 

 

Gezien worden? Laat disposables bedrukken!

Om extra aandacht voor je bedrijf te creëren, is het laten bedrukken van disposables de perfecte manier. Je biedt je klanten een drankje aan, gepresenteerd in jouw gepersonaliseerde beker. Zij genieten van een lekker kopje koffie, biertje of wijntje en jouw reclame wordt op die manier altijd gezien. Klinkt als een win-winsituatie, nietwaar?

Voor elk drankje het juiste glas

Of je nou bierglazen wilt laten bedrukken of op zoek bent naar gepersonaliseerde koffiebekers, milkshakebekers, smoothiebekers, sapglazen, shotglaasjes of chique champagneglazen… Wij regelen het voor je. Verschillende glazen en verschillende inhoudsmaten… voor ieder wat wils!

Keuze gemaakt; bestellen maar!

Je kiest het product met de gewenste inhoudsmaat, je selecteert het aantal dat je wilt hebben, je kiest het aantal kleuren dat het logo bevat, je selecteert de levertijd en voegt het bestand toe. Je controleert je bestelling en voegt hem toe aan je winkelmandje. Je vult je gegevens in en na betaling ontvang je een orderbevestiging. Wij gaan ondertussen aan de slag met de werktekening die je uiteraard ter controle te zien krijgt. Sterker nog, er wordt pas gedrukt nadat jij je akkoord hebt gegeven.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij houden je vanaf het moment dat jij je bestelling plaatst, tot aan het moment dat je bestelling klaar is en wordt verzonden, op de hoogte van de voortgang. Mocht er zich tussentijds toch een probleem voordoen, dan nemen we meteen telefonisch contact met je op. Afhankelijk van het aantal disposables dat je hebt besteld en locatie waar gedrukt wordt, zal je bestelling uiterlijk 15 werkdagen na akkoord op de template worden afgeleverd op het doorgegeven afleveradres. Mocht je voor een spoedlevering hebben gekozen, dan is dat hooguit 7 werkdagen. Dit staat per product aangegeven.

Vragen?

Heb je iets speciaals in gedachten of heb je toch nog vragen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Je kunt ons altijd een e-mail sturen of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor direct advies.

https://www.disposabledirect.nl/producten-bedrukken/plastic-bierglazen-bedrukken/

Snoep van vroeger

Vroeger ging u met uw wekelijkse zakgeld naar de plaatselijke snoepwinkel, met uw guldens op zak. Plots was u wiskundig geweldig, want u moest het meeste snoep uit uw zakgeld krijgen! En logisch ook, iedereen heeft dit wel eens gedaan. Maar wat zijn nou de echte iconische snoepjes van vroeger? Stroopsold

U kreeg geen genoeg van deze overheerlijke Kersenlollys

De lekker zoete lollys in de vorm van een kers, niemand kreeg hier genoeg van! De roodgekleurde balletjes met een groen stokje in de vorm van een kers. Vele trok de kersjes uit elkaar, zo had je 2 twee lollys in een.

De stroopsoldaatjes

Het overheerlijke Nederlands traditionele stroopsoldaatje. Dit is een ouderwets snoepje die u vaak op de kermis in grote aantallen inkocht zodat u nog wekenlang kon genieten! De stroopsoldaatjes zijn een perfect voorbeeld van de traditionele Nederlandse snoepgoederen!

Wilhelmina pepermuntjes

De smaak die al 120 jaar verkocht wordt, een heerlijke verfrissing. Hoe het aan zijn naam komt, is omdat het eerste doosje aan het Koninklijke huis is gegeven. De verfrissende smaak van dit oud Hollands snoep is ook voor u een jeugdsentiment, vaak kreeg je een Wilhelmina pepermuntje van uw oma.

Ouderwetse Engelse drop

Engelse drop kennen wij al enige tijd, het blijft een van de meest gegeten dropjes in Nederland. Vele denken dat het alleen Engelse drop heet, maar de dropjes komen ook echt oorspronkelijk uit Engeland. Veel mensen die geen drop lusten, lusten daarentegen wel Engelse drop. Dit komt door de zoete smaak en dat de dropsmaak niet overheerst. Vroeger had je een hele grote zak Engelse drop voor een paar gulden. Daar kon je de hele week van genieten!

De jaren 60 en zoethout

Vroeger kochten vele zoethout in de snoepwinkel, dit gebeurde veel in de jaren 60. Sindsdien werd het steeds minder en minder. Sinds de jaren 70 vervingen de snoepfabrieken wat makkelijker eetbare snoepjes voor het zoethout. Toch komt het nu ook nog vaak voor dat mensen een zoethout stokje in de thee doen voor de zo gekende smaak van vroeger!

Wilt u het snoep van vroeger weer?

Wilt u de beste en meest sentimentele snoepjes weer in huis? Snoepdiscounter regelt dit voor u! Snoepdiscounter heeft een heel apart assortiment Oudhollandse snoepjes! Met de stroopsoldaatjes, Wilhelmina pepermuntjes, ouderwetste Engelse drop en zoethout! Wees gerust, dit zijn niet de enige ouderwetse snoepjes die snoepdiscounter u biedt! Neem vooral een kijkje op de website en bestel uw ouderwetse geliefde snoepjes gerust.

 

https://www.snoepdiscounter.nl/

Je BBQ wordt hier altijd snel thuisbezorgd

De zon is weer gaan schijnen en daarom wil je met familie en vrienden gaan barbecueën. En hoe doe je dat nu beter dan door een BBQ te bestellen bij BBQenzo? Dat is onbezorgd van een BBQ genieten. Deze specialist zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt voor de BBQ morgen al wordt thuisbezorgd! Dat wil zeggen de door jou gekozen pakketten, sauzen, salades, kookgerei en natuurlijk de barbecue zelf. Wist je dat je zelf niet eens de afwas hoeft te doen als je bij BBQenzo.nl de volledig verzorgde BBQ gaat bestellen? Zij halen namelijk de volgende dag alle vuile vaat weer op! Zo weet je zeker dat je optimaal geniet nadat de BBQ bij je wordt thuisbezorgd.

Een volledig verzorgde BBQ thuisbezorgd op het door jouw gewenste moment

Je bent van plan om een feest te organiseren en daar kies je voor een volledig verzorgde BBQ die je wilt bestellen. Of misschien wil je een leuk weekend met je vrienden plannen. Wanneer je ook wilt barbecueën, BBQenzo.nl zorgt ervoor dat de BBQ en alles wat je daarbij nodig hebt, wordt thuisbezorgd op het door jouw gewenste moment. Het enige dat jij hoeft te doen, is de pakketten te bestellen voor iedereen die mee-eet met de BBQ. Er is voor ieder wat wils. Zo kies je bijvoorbeeld voor Barbecue Vlees/Vis, Barbecue Luxe, Barbecue Halal of Barbecue Vegetarisch. Je kunt ook direct fris, bier en wijn bestellen om je BBQ helemaal compleet te maken.

Geen BBQ? Geen probleem! Eenvoudig een verzorgde BBQ bestellen doe je online!

Kun jij ook niet wachten om een barbecue te organiseren? Maar heb je geen barbecue? Geen probleem! BBQenzo.nl zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen kunt barbecueën met je familie, vrienden of kennissen, waarbij zij voor alles zorgen dat je nodig hebt! Zo kiest iedereen uit je gezelschap het barbecuepakket dat hij of zij lekker vindt, waarna de BBQ wordt thuisbezorgd op de door jou gekozen dag. Hierbij worden dan ook direct de barbecue zelf, sauzen, salades, brood en kookgerei meegeleverd. Zo kun je na het bestellen van je BBQ onbezorgd genieten! Als je de BBQ vandaag voor 12:00 uur bestelt, wordt deze morgen al bij je thuisbezorgd!

Welke soortten koffiemachines zijn er? Lees het hier

De focus van veel bedrijven ligt vaak op het tevreden maken en houden van de klant. Maar die tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij geven u tips.

Professionele koffiemachine

Een goede kop koffie op het werk is dus erg belangrijk. Of het nu gaat om een sterke espresso, of één van de overheerlijke melkkoffies, iedere werknemer heeft een andere smaak en wil een kop koffie graag naar eigen wens. Een professionele koffiemachine zorgt ervoor dat uw werknemers zelf die keuze hebben. Van een normale bak koffie tot een sterke bak, alles is mogelijk. Het is namelijk bewezen dat goede koffie de productiviteit op het werk verbetert. Daarnaast straalt goede koffie ook professionaliteit uit wanneer u klanten op bezoek heeft. Wanneer iemand een vieze bak koffie voorgeschoteld krijgt, zal de kans groot zijn dat hij dit associeert aan het bedrijf. Zie het als een investering voor uw bedrijf, het is een soort visitekaartje. Een professionele koffiemachine heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo heeft een professionele koffiemachine vaak een grote capaciteit. Dit zorgt tevens voor een betere productiviteit onder de werknemers.

De verschillende soorten koffiebonen

Wanneer u het perfecte koffie-apparaat heeft gevonden voor op het werk, zijn ook de bonen nog van belang, die zorgen immers voor de intense smaak. De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Aribica en Robusta. De boon van Arabica is groter van formaat en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is de smaak. Smaak is heel persoonlijk. Daarom kunt u Arabica- en Robusta bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo creëert u een lekkere bak koffie, geheel naar eigen wens. Toch zijn Arabica bonen veruit de populairste bonen in Nederland. Deac verkoopt daarom biologische Arabica bonen voor uw professionele koffiemachine op het werk. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u heeft de keuze tussen veel soorten Arabica bonen die stuk voor stuk een lekker bakje koffie verzorgen.

Verschillende soorten koffie

Koffie wordt steeds populairder, geen wonder dat er steeds meer soorten koffie komen. Waar men vroeger tevreden was met een ‘simpel kopje koffie’, worden er steeds meer andere soorten koffie besteld. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom zetten wij de bekendste soorten koffie op een rij. • Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.

• Capuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim

• Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.
 • Caffé lungo, minder sterke espresso

• Café corretto, espresso met een scheutje drank
 Belangrijk om te weten is dat uw medewerkers vaak niet altijd dezelfde soort koffie drinken.
Waar ze ‘s ochtends een espresso nodig hebben om beter te functioneren, drinken ze in de middag misschien liever een Latte macchiato. Dit is één van de redenen waarom het van belang is om op het werk een professionele koffiemachine te plaatsen.

Thuis genieten we van ons eigen ritueel en kopen we kwaliteitskoffie. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts

https://deac.nl/

Groothandel Arabische producten

In Nederland is het vaak moeilijk om Arabische producten te vinden terwijl er wel grote vraag naar is. Het zijn ook niet alleen mensen met een Arabische afkomst die op zoek zijn naar deze producten maar ook de doorsnee Nederlander. Arabische producten zijn populair geworden door de restaurants in Nederland en doordat Nederlanders steeds vaker naar Arabische landen op vakantie gaan.

Veel Nederlanders zijn bijvoorbeeld gek op Egyptische koffie en voorheen kon je het niet in Nederland kopen. Als de koffie die vakantiegangers meenamen op was hadden ze geen optie om het te kunnen kopen. Door toenemende vraag naar Arabische producten zoals koffie zijn ondernemers begonnen met het importeren ervan. Nu is er in Nederland ook inmiddels groothandel Arabische producten waar je bijna alle producten kunt kopen.

Een groothandel Arabische producten verkoopt ook niet alleen aan winkels en als consument kun je er ook terecht. Als je zelf te ver weg woont van de groothandel Arabische producten is dit geen enkel probleem want je kunt er ook online winkelen. Alle Arabische producten zijn ook gewoon online verkrijgbaar voor dezelfde prijs. Boven een bepaald bedrag betaal je ook geen bezorgkosten voor de producten die je online koopt bij de groothandel Arabische producten.

Temafinefoods.com/nl/

Arabfoodlovers.nl/

Kaftrading.com/

Maak uw borrel compleet met Kopke Tawny port

U bent op zoek naar de perfecte drank om toe te voegen aan uw borrel. Heeft u er al over nagedacht dat dit wel eens een port kan zijn? Zoals bijvoorbeeld Kopke Tawny port, bestelt bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Deze wijn serveert u perfect bij diverse borrelplanken. Hierbij kunt u denken aan oude kaas en patés, foie gras met aubergine en noten, maar ook chocoladecake en notenbrood met geitenkaas lenen zich uitstekend om te combineren met Kopke Tawny port. Voor een aantrekkelijke prijs bestelt u een fles online en proeft u binnenkort de port die 10 jaar gerijpt is op houten vaten. Met wat voor delicatessen combineert u een Kopke Tawny port het liefst?

Laat u verassen door de smaken van onder meer een Kopke Tawny port

Tegenwoordig worden steeds meer aankopen online gedaan. Dit geldt ook voor de heerlijke dranken als wijn en port. Bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl vindt u alles waar u naar op zoek bent. Combineert u een uitgebreid diner graag met bijpassende wijnen? Sluit u een diner met vrienden of uw partner af met een dessertwijn? En borrelt u graag na met een port, zoals een Kopke Tawny port? Het zijn allen dranken die u in de webshop bestelt. En heeft u de keuze voor een van de dranken gemaakt? Bekijk dan meteen even het aanbod aan Italiaanse en Spaanse delicatessen. Zo maakt u een avond genieten pas écht compleet.

Kies uit verschillende soorten port, waaronder een Kopke Tawny port

Kent u de heerlijke Kopke Tawny port? Dit merk heeft zijn meerwaarde binnen de wereld van port al regelmatig bewezen. Heeft u een favoriet? Bijvoorbeeld de Kopke Tawny port? De Kopke Finy Tawny port? Of de Kopke Fine White port? Het zijn allen varianten die u bestelt in de webshop van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Iedere fles is uitgebreid omschreven, zodat u precies weet wat voor smaken en aroma’s u kunt verwachten en uit welke streek de port afkomstig is. Maar wat voor borrelplank serveert u het beste bij de port? Met de serveertips weet u precies hoe u de fles het beste combineert.

 

Kies uit verschillende soorten vis die u kunt bestellen

Vindt u het lekker om vis te eten bij uw barbecue of diner, dan kunt u deze het beste kopen bij een specialist. Zo is bij een bedrijf als Fieret’s Vishandel de keuze oneindig. Bij het kopen van uw vis heeft u waarschijnlijk diverse eisen. Het assortiment varieert van schaaldieren als kreeft tot verse vis als forel en zalm. U kunt de volledige vis kopen of het laten fileren. Bij Fieret’s Vishandel heeft u ook de mogelijkheid tot het bestellen van speciale soorten vis zoals inktvis, hondshaai en paling. Wellicht niet uw eerste keus, maar zeker ook de moeite waard om te proberen. Het bestellen van uw vis kan zowel in de winkel als via de website.

Kom uw vis kopen bij een specialist

Vis kopen doet u niet zomaar bij een bedrijf. U wilt natuurlijk wel dat de vis die u bestelt vers is en van goede kwaliteit. Bekijk daarom eens de website van Fieret’s Vishandel. Met het uitgebreide assortiment heeft u genoeg keus. Als u vis komt kopen is het fijn dat u hierbij hulp krijgt van een specialist. Die gaat namelijk met veel zorg om met de producten. Daarnaast beschikken over ruime kennis van de diverse soorten vis, maar ook van andere producten als schelp- en schaaldieren. Welke vis is het lekkerst voor op de BBQ? Wat voor groentes passen bij gerookte zalm? Tijdens uw bezoek aan de winkel worden al uw vragen door een specialist beantwoord.

Snelle levering van de vis die u wilt kopen

Wilt u graag vis kopen om een lekkere, luxe en gezonde maaltijd te bereiden? Maar heeft u niet voldoende tijd om hiervoor langs de winkel te gaan? Bij een winkel zoals Fieret’s Vishandel is dit geen probleem. In de webshop kunt u uw vis online bestellen. Afhankelijk van welke dag u de vis koopt, ziet u wanneer het geleverd wordt. Bestelt u de vis vandaag vóór 17:00 uur, dan wordt deze meestal twee dagen later bezorgd. Is het vandaag bijvoorbeeld woensdag, dan ontvangt u vrijdag uw gekochte vis. Mocht uw bestelling geplaatst worden op donderdag of in het weekend, wordt deze vaak geleverd op woensdag. Op die manier heeft u duidelijk inzicht in de levertijd en wanneer u moet bestellen om uw heerlijke vis op tijd thuis te hebben.

De lekkerste broodjes bestelt u bij de bakker in Amersfoort

Bent u op zoek naar de lekkerste broodjes Amersfoort? Dan gaat u het best naar Bakker de Graaf toe! Natuurlijk wilt u bij een bakkerij kiezen uit een gevarieerd aanbod aan vers afgebakken brood. Of u nu alleen voor uzelf bestelt of ook voor anderen, iedereen heeft een andere voorkeur als het om brood gaat. Kent u het gevarieerde aanbod van Bakker de Graaf al? Van een witte bol tot aan ciabatta en van croissants tot aan een milanobroodje: met een ruime keuze aan broodjes komt u niets tekort bij de bakker uit Amersfoort. Heeft u de keuze voor een van de broodjes gemaakt? Bekijk dan ook eens het overige aanbod, zoals banket, taarten en relatiegeschenken die u in Amersfoort laat personaliseren.

Vers gebak en taarten als relatiegeschenken in Amersfoort

Wilt u iemand bedanken of wilt trakteren omdat u jarig bent? Of is de tijd van Sinterklaas aangebroken en is uw bedrijf op zoek naar relatiegeschenken voor de decembermaand? In alle gevallen zijn taarten, gebak en natuurlijk banketstaven van de bakker uit Amersfoort een gepaste vorm van relatiegeschenken. Themataarten, taarten met fotoscan of feestelijke harten met een speciale tekst: de mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. De keuze voor een van de taarten gemaakt? Bekijk dan ook meteen de vers belegde broodjes, zodat u het uitreiken van de relatiegeschenken in de regio van Amersfoort met een smakelijke lunch combineert.

Combineer verse broodjes tijdens een volledig verzorgde barbecue in de omgeving van Amersfoort

Wanneer het volop lekker weer is, steekt half Nederland de barbecue aan om te genieten van een heerlijke maaltijd. Heeft u nu net geen barbecue of heeft u weinig tijd om eten in te slaan? Dat is geen probleem! Gasbussen, vlees, barbecues en natuurlijk verse broodjes haalt u bij de bakker uit Amersfoort. Of u nu een avond voor vrienden, collega’s of relaties verzorgt, de bakkerij biedt altijd een pakket op maat. Wilt u uw medewerkers of relaties bedanken voor de prettige samenwerking? In dat geval is het aan te bevelen om de barbecue in de omgeving van Amersfoort af te sluiten met een van de gepersonaliseerde relatiegeschenken.