Betaalt u al met een creditcard?

Als u veel op reis bent, zult u waarschijnlijk gemerkt hebben dat u niet altijd en overal met uw reguliere bankpas kunt betalen. Met name in landen buiten Europa is het heel handig om dan een creditcard te hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld met de Miles and More Creditcard overal betalen zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen. 

Een credit card is een fluitje van een cent en doorgaans kan dit ook heel snel geregeld worden. Dit betekent dat wanneer u vandaag nog een aanvraag doet, u er bijna altijd zeker van kunt zijn dat u aan het eind van deze week al uw eerste betalingen zou kunnen gaan doen.   

Een credit card is onmisbaar voor de online shopper

Ook wanneer u niet van plan bent om op reis te gaan, is het de moeite waard om een credit card aan te vragen. Een credit card is namelijk ook heel handig wanneer u regelmatig online aankopen doet. Met een credit card zorgt u er namelijk voor dat u eenvoudig overal kunt betalen.

Het voordeel is ook dat het geld niet meteen van uw rekening wordt afgeschreven. Heeft u het geld bijvoorbeeld aan het begin van de maand niet op uw rekening, maar wel aan het eind van de maand? Dan kunt u dit gat met uw credit card overbruggen. Dat is dan ook een van de vele redenen waarom heel veel mensen met een credit card gaan betalen.   

Vraag de pas vandaag nog aan

Mocht u enthousiast zijn geworden over de credit card, dan kunt u deze vandaag nog aanvragen. Doorgaans kunt u dit doen bij uw bank, maar ook kunt u altijd terecht bij andere financiële instanties. Zo haalt u eenvoudig een hoop betaalgemak in huis. Kijk daarom snel waar u de beste deal kunt sluiten en profiteer al op heel korte termijn van de vele voordelen van deze betaalpas.

https://www.miles-and-more-creditcard.nl/voordelen/

Doorlopend krediet kan de oplossing voor uw probleem zijn

Wanneer u een uitgave moet doen en u heeft niet voldoende geld op uw rekening staan, dan kunt u kijken of doorlopend krediet misschien iets voor u is. Het is namelijk zo dat u met doorlopend krediet een hoop problemen kunt oplossen.

Veel mensen maken gebruik van doorlopend krediet en dat bevalt hen heel erg goed. Wanneer u namelijk doorlopend krediet heeft, dan kunt u er altijd zeker van zijn dat u geld beschikbaar kunt maken op de momenten dat uw eigen bankrekening even geen saldo meer heeft. Zo kunt u dus toch nog die ene aankoop financieren zonder dat u zich in allerlei bochten hoeft te wringen.   

Waarom u beter voor doorlopend krediet kunt kiezen

Wanneer u kiest voor doorlopend krediet, kunt u er zeker van zijn dat u altijd geld beschikbaar heeft op de momenten dat u even wat krapper bij kas zit. Het is dan ook om die reden dat veel mensen gebruikmaken van doorlopend krediet omdat zij uitgaven willen doen op het moment dat hun salaris bijvoorbeeld nog niet binnen is. Op zulke momenten is doorlopend krediet alles wat u nodig heeft.

Mocht u daarom graag een oplossing voor uw problemen op financieel gebied willen vinden, dan is dit de ideale oplossing.   

Er zijn diverse mogelijkheden

Als u graag van doorlopend krediet voorzien wilt worden, zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar. Kijk daarom even op het internet waar u het meeste voordeel kunt pakken. U zult merken dat er tal van mogelijkheden zijn en dat u altijd wel ergens een goede deal kunt sluiten. Tal van mensen gingen u reeds voor en zij hebben momenteel allemaal geen geldzorgen meer.

Als u dus ook graag binnenkort een uitgave wilt kunnen bekostigen, dan kunt u een keer kijken wat er allemaal te regelen valt. U zult merken dat u veel sneller geld kunt regelen dan u misschien verwacht had.

https://www.directa.nl/doorlopend-krediet

De mini lening: de ultieme vorm van snel geld lenen.

De mini lening is zeker de laatste paar jaar enorm in populariteit toegenomen, en met goed recht. De mini lening biedt je een manier voor snel geld lenen, zodat je wat centen hebt voor als je dit echt nodig hebt.

Waar komt de mini lening vandaan?

De mini lening is over komen waaien uit de verenigde staten, waar het als ‘pay day loan’ enorme populariteit geniet. Het principe van de mini lening is dat het geld, na goedkeuring van de lening binnen 24 uur op je rekening staat bijgeschreven. Het is dus echt snel geld lenen.

Geld lenen zonder BKR?

Jazeker, de mini lening is geld lenen zonder BKR. Dit komt doordat de leningen onder de 500 euro blijven, en in Nederland is het wettelijk bepaald dat er voor leningen onder de 500 euro geen BKR toetsingen nodig zijn. Dus inderdaad; geld lenen zonder BKR toetsing.

Hoe steekt de mini lening in elkaar?

De mini lening steekt in principe heel eenvoudig in elkaar. De geldverstrekkers van mini leningen zitten nagenoeg alleen online. Dit betekent dus dat je alleen online een mini lening kunt aanvragen. Als je online de gegevens hebt ingevoerd en het aanvraagformulier hebt verzonden, hoef je alleen je loonstrookje en identificatie op te sturen, in de meeste gevallen via de mail.

Er wordt zoals eerder gezegd geen BKR toetsing gedaan, en als de aanvraag goedgekeurd wordt, staat het geld in de meeste gevallen binnen 24 uur op je rekening bijgeschreven.

Je kunt dus niet meer dan 500 euro lenen (in zeldzame gevallen kun je bij sommige mini lening geldverstrekkers 750 euro lenen) en dit staat heel vlot op je rekening bijgeschreven. Ze hebben geen verdere papieren van je nodig, en de volgende keer dat je een mini lening aanvraagt bij dezelfde geldverstrekker van een mini lening, hoef je alleen maar te smsen.

Wat is het nadeel van de mini lening?

Zoals met alles zitten er ook aan de mini lening nadelen. Het eerste nadeel hebben we al genoemd: je kunt niet meer dan 1500 euro lenen. Als je ook niet meer hoeft te lenen, dan maakt dit gegeven helemaal niets uit. Maar als je op zoek bent naar 1000 euro, dan zit je bij de mini lening niet aan het juiste adres.

Een ander nadeel is dat de looptijd van de lening ‘mini’ is, dus kort. In de meeste gevallen is de looptijd van deze vorm van snel geld lenen maximaal 45 dagen. Dit betekent dat je het geld snel lenen kunt, maar ook weer snel moet terug betalen.

Voor de service die de mini lening biedt (snel geld lenen) worden kosten in rekening gebracht die niet niks zijn. Vaak zijn dit kosten (dus winst voor de geldverstrekker) onder de noemer ‘administratiekosten’. Per mini lening kan dit oplopen tot 50 euro. Als je kijkt naar het maximale bedrag dat je kunt lenen met de mini lening, dan is dat niet niks. Dus, de mini lening heeft voordelen en nadelen. Doe dus goed je huiswerk voordat je een mini lening afsluit.

http://www.courtinegroep.nl/minileningen/