Aggiez.nl
Image default
Zakelijk

HinenSolar draagbare krachtcentrale laat het gezin zich ontdoen van "traditionele" elektriciteitsver

HinenSolar draagbare krachtcentrale laat het gezin zich ontdoen van “traditionele” elektriciteitsverbruik

 

De vraag naar hernieuwbare energie voor eigen gebruik en energieopslag stijgt in veel landen als gevolg van stijgende elektriciteitsprijzen. Neem Duitsland als voorbeeld, volgens Reuters heeft Duitsland zijn doelstelling van 100% hernieuwbare energieopwekking vervroegd van 2050 naar 2035. Het “Paaspakket” heeft tot doel om tegen 2030 80% hernieuwbare energieopwekking te bereiken.

 

Dus welke hernieuwbare energiebronnen kunnen gewone huishoudens nu gebruiken om genoeg elektriciteit op te wekken voor hun eigen huis?

 

Met de voortdurende optimalisatie en ontwikkeling van energieopslagvoeding kan de draagbare energiecentrale worden gecombineerd met zonne-energieopwekking, zonder verbranding van olie, kolen of het gebruik van een elektriciteitsnet. Het gebruik van gratis energie kan een gestage stroom van elektriciteit opleveren, in het besef dat “er elektriciteit is als er licht is”. Zonne-energie wordt omgezet in elektrische energie, levert stabiele elektriciteit en slaat de resterende elektriciteit op voor nachtelijk gebruik.

 

 

 

Wanneer natuurrampen of andere ongelukken leiden tot stroomuitval, kunnen draagbare krachtcentrales met grote capaciteit en hoog vermogen voorzien in de elektriciteitsbehoefte van huishoudens. Naast het opladen van mobiele telefoons en computers, kan het ook elektriciteit leveren voor krachtige huishoudelijke apparaten zoals koelkasten, rijstkokers, verwarmingstoestellen en magnetrons, waardoor het zelfvoorzienend wordt op het gebied van huishoudelijke elektriciteit en de afhankelijkheid van traditionele elektriciteitsnetten wegvalt.

 

Als u af wilt van de traditionele manier om elektriciteit voor het gezin te gebruiken, kan een energieopslag met grote capaciteit en hoog vermogen die opladen via zonne-energie ondersteunt, de eerste keuze zijn. HinenSolar PS3000 heeft bijvoorbeeld een capaciteit van 2500Wh en een nominaal vermogen tot 3000W! Hij kan in 3,5 uur volledig worden opgeladen met twee zonnepanelen van 420 W. Het ondersteunt ook 2,5 kWh batterij-uitbreidingspakketten, die tot 6 power packs kunnen ondersteunen, met een grote capaciteit van 17,5 kWH.

 

 

De welbekende Jackery 2000 Pro heeft een grote capaciteit van 2160Wh, 2200W wisselstroom en 4400W piekvermogen. Het is uitgerust met 8 voedingspoorten om meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom te voorzien. In termen van zelfopladen heeft opladen via de muur slechts 2 uur nodig en het kan in slechts 2,5 uur volledig worden opgeladen met de snellaadmethode op zonne-energie.

 

Anker 757 kan ook worden gebruikt met zonnelaadpanelen. Het Anker-zonnepaneel ondersteunt een piekvermogen van 100 W en de conversie-efficiëntie is maar liefst 23%. Het heeft ook een opvouwbaar ontwerp dat gemakkelijk te dragen is en wordt geleverd met een standaard om de hoek aan te passen om zonne-energie te ontvangen. BLUETTI heeft ook speciaal voor zijn voedingen voor buiten een zonnepaneel ontwikkeld, dat ook een opvouwbaar ontwerp heeft met een standaard en een handgreep.

 

 

 

Bluetti EB70 is ook een goede keuze. De voeding heeft een nominaal vermogen van 1000W en een capaciteit van 224000mAh. Het heeft 10 apparaatinterfaces, die meerdere elektrische apparaten tegelijkertijd kunnen voeden. Het is ook uitgerust met LED-verlichting en een interface voor projectoren. De gebruikte lithium-ijzerfosfaatbatterij is bovendien veiliger en stabieler en heeft een langere levensduur.

 

Hernieuwbare energieopwekking is niet alleen milieuvriendelijk, maar helpt ook meer gezinnen. Het is de tweede reeks elektriciteitsoplossingen voor gezinnen. Ook als er thuis plotseling een stroomstoring is, kan mobiele energieopslag worden gebruikt om stroom te leveren om elektriciteitsproblemen op te lossen.

 

 

Websitelink: www.hinensolar.com

Merknaam: HINENSOLAR

Contactpersoon: Chris

Land: China

Stad: Shenzhen

  1. E.mail: hinensolar@gmail.com

Telefoonnummer: 0769 8992 0666

Facebook: https://www.facebook.com/HINENSOLAR

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/hinensolar