Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Hoe breng je verandering aan in jouw tuinontwerp?

Als creatieveling in huis kom jij met allerlei originele ideeën om het huis op te fleuren. Het huis staat vol met frutsels en het liefst maak je alle decoraties in huis zelf. Hoewel je graag in huis bezig bent, gaat jouw creativiteit verder in het tuinontwerp. Al jaren geniet je van de zelfontworpen tuin, die door siergrind en grijze waaltjes gekenmerkt wordt. Echter, je vindt het tijd worden om verandering in de tuin aan te brengen, waarbij er meer aan te pas moet komen dan het planten van nieuwe bloemen. De tuin moet opnieuw vormgegeven worden, voor welke je het liefst weer sierbestrating wil gebruiken. Je gaat op het internet zoeken naar een goede, creatieve aanbieder van sierbestrating en komt terecht op de website van Bricks and Stones. Al snel raak je geïnspireerd door de originele tuinideeën, dus breng je een bezoek aan de showroom.

Bij het zien van de showroom gaat er een wereld voor je open. De handige monsters geven je een beter idee van het toekomstige tuinontwerp en de adviezen van de experts van Bricks and Stones komen goed van pas. Tevens kun je er verschillende waalformaten bekijken en je staat versteld van het enorme aantal mogelijkheden in legpatronen van de klinkers. Zo liggen de gebakken waaltjes in hoeken van negentig graden, waardoor er een ellenboogverband gecreëerd wordt, maar ook kom je vaak een zigzagpatroon tegen, waarin grijze en rode waaltjes afwisselend voorkomen. Het brengt je op ideeën, dus bij thuiskomst ga je gelijk door het assortiment van Bricks and Stones. De adviezen helpen je bij het bepalen van de juiste steen, waardoor je binnen de kortste keren een authentiek tuinontwerp hebt gerealiseerd.

Ben jij ook op zoek naar sierbestrating of ga jij binnenkort de tuin een opknapbeurt geven? Bekijk dan de website van Bricks and Stones of kom langs in de showroom!

https://www.bricksandstones.nl/