Aggiez.nl
Image default
Financieel

Hulp zoeken bij de aanbestedingen van mijn bedrijf

Ik had hulp nodig bij de aanbestedingen van mijn bedrijf. Normaal gesproken heb ik hiervoor een personeelslid die dit allemaal voor mij regelt en bijhoudt, maar hij is met ontslag gegaan en ik wist niet hoe ik verder moest. Ik zat met de handen in het haar, totdat een collega van mij zei dat er ook externe bedrijven zijn die je hiermee kunnen helpen. Dit leek mij ideaal en ben metee gaan zoeken naar expert op het gebied van aanbestedingen. 

Hulp zoeken bij een expert die meer weet over aanbestedingen

Ik had al snel een bedrijf gevonden die mij kon helpen bij aanbestedingen. Dit bedrijf was Q Core en ze hadden een fijne manier van werken. Ik moest mij eerst aanmelden via de website en daarna werd er contact met mij opgenomen. Ze vroegen mij bepaalde vragen over de aanbestedingen en daarmee zouden ze verder gaan beslissen hoe ze mij het beste konden helpen. Daarna werd ik uitgenodigd om eens langs te komen voor een gesprek hierover en dit vond ik zelf ook een goed idee. Ik was benieuwd of ik wat extra informatie kreeg en hulp om succesvoller te worden met mijn bedrijf.

Succesvoller dan ooit

Op de dag van de afspraak ging alles erg goed. Het personeel van Q Core was erg vriendelijk en alles wat ze tegen mij zeiden waren ook nuttig informatie. Daarnaast werd ik overgehaald om mij door hen te laten inschrijven om meer uit mijn aanbestedingen te halen. We zijn nu een paar maanden verder en alles loopt echt op rolletjes door Q Core. Zonder hun hulp was ik nooit op dit punt gekomen waar mijn aanbestedingen steeds beter worden en mijn bedrijf steeds bekender op de kaart werd gezet. Ik heb totaal geen spijt van Q Core en raad het iedereen aan. 

Bezoek de website

Wilt u ook meer weten over het bedrijf Q Core en wat zij precies als werkzaamheden verrichten voor bedrijf? Bekijk dan eens de website via www.qcore.nl voor meer informatie over het bedrijf zelf maar ook over hun diensten.

Gerelateerde artikelen

De mini lening: de ultieme vorm van snel geld lenen.

Een doorlopend krediet biedt een uitkomst voor onverwachte hoge uitgaven

De waarde weten voordat je koopt