Aggiez.nl
Image default
Winkelen

Kappers in Chaam

In het pittoreske dorpje Chaam, gelegen in het prachtige Brabantse landschap, zijn er verschillende kapperszaken te vinden. Of je nu op zoek bent naar een trendy kapsel, een klassieke snit of een ontspannende behandeling voor je haar, in Chaam ben je aan het juiste adres.

Salon Beauty & Style

Een van de bekendste kapperszaken in Chaam is Salon Beauty & Style, gevestigd aan de Dorpsstraat. Deze salon wordt gerund door de ervaren kapper Jeroen van der Velden. Jeroen heeft meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak en staat bekend om zijn creatieve kijk op haarmode. Bij Salon Beauty & Style kun je terecht voor zowel knipbeurten als kleurbehandelingen. Bovendien biedt de salon ook diverse schoonheidsbehandelingen aan, zoals facials en manicures. Een bezoek aan Salon Beauty & Style is dan ook een complete verwennerij voor hoofd tot teen.

Kapsalon Hairtastic

Een andere populaire kapper in Chaam is Kapsalon Hairtastic, geleid door de enthousiaste kapster Lisa de Jong. Lisa is een echte expert op het gebied van trendy kapsels en volgt de laatste haartrends op de voet. Bij Hairtastic kun je terecht voor zowel knipbeurten als het laten zetten van extensions. Ook is de salon gespecialiseerd in bruidskapsels, waarbij Lisa ervoor zorgt dat elke bruid er op haar speciale dag stralend uitziet.

Kapperszaak Hairstyle by Kim

Hairstyle by Kim is een gezellige kapperszaak aan het Van Gaverenplein. Kim van der Linden is hier de eigenaresse en zij weet als geen ander hoe ze klanten in de watten moet leggen. Bij Hairstyle by Kim kun je terecht voor diverse behandelingen, zoals knippen, kleuren, föhnen en permanenten. Het team van ervaren kappers biedt persoonlijk advies en zorgt ervoor dat je met een stralende coupe de deur uitgaat.

Conclusie

De kappers in Chaam zijn stuk voor stuk professionals met passie voor hun vak. Of je nu op zoek bent naar een complete make-over of gewoon even je haar wilt laten bijwerken, in Chaam vind je de perfecte kapper voor elke gelegenheid. Neem eens een kijkje op ‘kappers in Chaam‘ voor meer informatie en om direct een afspraak te maken.