Tweeling borstvoedingskussen

‘Gefeliciteerd, u krijgt een tweeling!’

Als u met uw partner naar de 20 weken-echo gaat en samen naar de monitor staart, terwijl de verloskundige zegt: ‘Gefeliciteerd, u krijgt een tweeling!’, is dat natuurlijk supergaaf. Maar tegelijkertijd ook spannend en misschien wel lastig. U kunt zich afvragen hoe u alles moet regelen, want veel zaken moeten dubbel gebeuren. Zo moeten er twee wiegen komen, dubbele kleding, et cetera. Ook de voeding gaat extra tijd kosten en dat is een van de dingen waar u als moeder tegenop kunt zien. 

Een tweeling borstvoedingskussen biedt soelaas! 

Het voeden van een tweeling is niet altijd even leuk voor de moeder. Omdat u lang aan het voeden bent, kunt u last krijgen van uw rug, spierkrampen krijgen of blijkt het op een andere manier lastig om de baby’s comfortabel te laten drinken. Een tweeling borstvoedingskussen brengt dan uitkomt. Onder een tweeling borstvoedingskussens wordt een speciaal kussen begrepen, die uw kleintjes of u zelf comfortabel ondersteund tijdens het drinken van borst of fles. Groot voordeel is dat u zelf op een prettige manier uw tweeling kunt voeden, zonder dat u spierpijn krijgt in uw rug, armen en/of benen. Met een tweeling borstvoedingskussen wordt de voedingstijd weer iets waar u als ouder van kunt genieten en de tijd voor wilt nemen. En ook uw kleintjes voelen zich een stuk fijner en drinken daardoor beter. 

Een multifunctioneel soort kussen 

Het is aan te raden om, zodra u weet dat u twee baby’s krijgt, een tweeling borstvoedingskussen aan te schaffen. Want ook gedurende de zwangerschap is dit soort kussens handig. U kunt uw lichaam er goed en evenwichtig mee ondersteunen tijdens de slaap en krijgt zo een betere nachtrust!

Advies van de verloskundige in Bemmel

De verloskundige in Bemmel geeft graag advies over deze onderdelen op basis van jouw levensstijl. Als je al zwanger bent, dan helpt de verloskundige in Bemmel je tijdens de zwangerschap door controles uit te voeren. Dankzij deze controles worden eventuele bijzonderheden snel opgemerkt waardoor deze opgelost kunnen worden. In de meeste gevallen zal er niks aan de hand zijn en weet jij dat je kindje helemaal gezond is. Ook zal de verloskundige in Bemmel je voorbereiden op de bevalling en zij zal je begeleiden tijdens de bevalling. Na de bevalling zal zij langskomen voor de kraamzorg zodat alles goed gaat met jou en je kindje. Dankzij de steun van de verloskundige in Bemmel kan jij altijd op haar rekenen.

Om welke redenen kun je de verloskundige in Bemmel inschakelen?

Je kan om diverse redenen de verloskundige in Bemmel inschakelen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je graag zwanger wil worden, maar dat het niet lukt of dat je wil weten welke maatregelen je dient te treffen om zwanger te worden en om een gezond kindje te krijgen. Ook kan je de verloskundige in Bemmel inschakelen als je zwanger bent. Wij raden je altijd aan om een verloskundige in Bemmel in te schakelen, aangezien het erg gevaarlijk is om helemaal zelf te bevallen. De verloskundige controleert tijdens de gehele zwangerschap of alles goed gaat met jou en je kindje. Ook kan zij echo’s maken zodat jij je kindje alvast kan zien. Tevens is de voorbereiding op de bevalling van groot belang. Het is erg fijn dat jij van tevoren al weet wat je van de bevalling kan verwachten en hoe jij ervoor kan zorgen dat de bevalling zo goed mogelijk verloopt. Hoe beter jij voorbereid bent, hoe kleiner de kans op problemen is. Ook de periode nadat je kindje is geboren kan lastig zijn. Het is even wennen dat je ineens een kind hebt waar je voor moet zorgen en de verloskundige in Bemmel helpt je daar graag bij.

https://verloskundigenpraktijkpartus.nl/verloskundige-bemmel/