Loop met een glimlach de deur van de kapper in Amsterdam West uit

U denkt er al een lange tijd over na, het blonderen van uw haar. Gaat u voor een paar tinten of wilt u een omslag naar stralend blond? Dat is voor veel kappers een uitdaging. De kleur is vaak moeilijk te bereiken en daarnaast is het een aanslag op uw haar. Dit wordt vermeden dankzij de unieke aanpak van D01 Salon, een kapper in de Jordaan. Dankzij het gebruik van Olaplex blijft uw haar glanzend en sterk. Op die manier kunt u met een gerust hart naar deze kapper in Amsterdam West gaan, om daarna met een blonde coupe naar buiten te lopen!

Ga voor een zomerse look met prachtige highlights van deze kapper in Amsterdam West

Al vele jaren zijn highlights erg populair. Het resultaat is tegenwoordig wel anders. Vroeger wilde iedereen brede strepen, maar tegenwoordig is subtiele plukken hetgeen dat in de mode is. Highlights geven een zomerse look aan ieder kapsel! Maar waar laat u deze het beste zetten? Haar verven met technieken als balayage en highlights zijn de specialiteiten van D01 salon, een kapper in Amsterdam West, oftewel de Jordaan. Deze specialisten weten precies welke kleur er perfect bij uw huid en haar past, om deze daarna precies naar wens toe te passen! Als u deze zomer voor blond(er) gaat, weet u waar u moet zijn!

Altijd een unieke look bij deze kapper in de Jordaan

Wat wilt u doen met uw haar als u langsgaat bij de kapper in de Jordaan? Kiest u ervoor om op te vallen met een extravagante kleur? Dat zou nog wel eens een uitdaging kunnen zijn. Maar niet als het ligt aan de unieke aanpak van een professioneel team van D01 Salon, een kapper in Amsterdam West. Deze salon zit op loopafstand van het centrum en werkt met meerdere kappers. Zo weet u zeker dat iedere kapper in deze salon in de Jordaan u kan voorzien van een excentrieke en unieke look! Niet alleen het knippen van haar, maar ook verven en stylen zijn allemaal mogelijk. Hierbij gaan de specialisten van D01 salon met u de samenwerking aan, om de perfecte coupe te bereiken.