Webshop Duitsland

Ethische zorgen

Er zijn enkele zorgen met zoekmachineoptimalisatie voor websites zonder echt relevante informatie of puur commerciële oriëntatie, en sommige hebben zelfs ethische zorgen.

Google zelf spreekt in zijn richtlijnen voor webmasters over het vermijden van trucs om de positie van uw zoekmachine te verbeteren. En citaat: u moet zich niet slecht voelen over het uitleggen van de handelwijze aan de eigenaars van een concurrerende website.

Vooral op het gebied van SEO hebben veel zoekmachinespecialisten die in dienst zijn van bekende bureaus of bedrijven waarschijnlijk problemen met het verklaren van hun benadering van hun concurrenten. Waarom zouden bedrijven of freelancers in het algemeen hun geheimen aan succes prijsgeven?

Google betekent in dit opzicht niet noodzakelijkerwijs de echte verklaring van uw benadering van het geïnteresseerde publiek. Dat blijft de beste SEO in Duitsland en het betalende publiek van geschikte seminars voorbehouden (en zelfs hier is gegarandeerd niet alles verraden).

Het is eerder een overweging van uw benadering in termen van de categorische imperatief van Kant bedoeld. Of, zoals Google het zo mooi omschreef, zou ik dat doen als er geen zoekmachines waren?

Elke actie om de rangschikking van een pagina te verbeteren, moet altijd worden gezien in termen van evenredigheid. Een populaire link stelt altijd bepaalde vereisten voor een website en de inhoud ervan.

De discussie over niet-inhoudelijke optimalisatie van zoekmachines bestaat al sinds de eerste SEO’s of webmasters dergelijke pagina’s naar de top van de SERP’s hebben geduwd, die anders zonder hun betrokkenheid nooit zouden zijn gekomen. Helaas is de waarheid weer complexer en is de mate van ethisch correcte en onjuiste actie ook extreem beperkt.

Er zijn echter zeer duidelijke richtlijnen die u moet volgen om te voorkomen dat uw pagina’s van de index worden uitgesloten.

https://duitsewebsite.nl/webshop-duitsland/

Op zoek nieuwe vorm van reclame?

Wil je een nieuwe vorm van reclame uitproberen? Denk dan een aan goede vlaggen Enschede. Een vlag kan een leuke en aparte manier zijn om reclame te maken voor jouw bedrijf. Het is een vorm van reclame die goed zichtbaar is. Een beetje wind en de vlag wapper alle kanten op. De vlaggen uit Enschede zijn weersbestendig en gemaakt van kwalitatief doek, hierdoor kun je ze binnen en buiten hangen. Op vlaggen uit Enschede kan een logo worden gedrukt. Ook kan er worden gekozen voor tekst of een afbeelding. Wij hebben een groot scala aan mogelijkheden en denken graag met u mee voor het bedrukken van vlaggen in Enschede.

Wat voor soort vlaggen zijn er?

Wij leveren niet alleen vlaggen in Enschede voor aan een mast, maar ook vlaggen voor aan een banierhouder. Ook kleine tafelvlaggen voor bijvoorbeeld op uw vergadertafels of in uw beursstand worden geleverd. Dit maakt gelijk een stand of vergadertafels een stuk aangekleed en u maakt promotie je bedrijf.. Elk formaat en elke vorm van full colour vlaggen kunnen op korte termijn voor jou ontworpen en geleverd worden. Wil je zelf een ontwerp aanleveren voor vlaggen in Enschede? Ook dat kan. Wij drukken de vlaggen Enschede precies zo af als het ontwerp wat je hebt aangeleverd.

Groot assortiment

Ben je ook nog op zoek naar ander vormen van reclame? Behalve voor vlaggen uit Enschede kun je ook terecht bij ons voor belettering van auto’s, reclameborden, gevelreclame, bedrukken van textiel, spandoeken en allerlei drukwerk.  Kortom wij zijn de beste oplossing als het gaat om allerlei vormen van reclame. Van vlaggen in Enschede, banieren tot belettering en drukwerk. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij luisteren graag naar jouw wensen.Your Business Online, social media specialist

Op het gebied van Instagram marketing is Your Business Online een echte expert. Dit bedrijf is officiële partner van Instagram, Whatsapp en Facebook in Nederland. Oprichters Dirk en Joeri gaan regelmatig naar zogenoemde agency days. Daar worden de huidige ontwikkelingen en toekomstverwachtingen van de social media gedeeld. Een onderwerp dat uitgebreid besproken wordt, is agile marketing. Hierbij gaat het vooral om snelheid van handelen. Er zijn vijf stappen te onderscheiden:

1. Het maken van een plan

2. Het delen van de kennis

3. Doen

4. Experimenteren

5. Impact creëren

In feite komt agile marketing neer op het doen van de juiste dingen, op het juiste moment met en door de juiste mensen. Er zijn meerdere fasen en tussenstappen en er wordt continu geanticipeerd op actuele gebeurtenissen. Als jij overweegt om advertenties te plaatsen op Instagram, neem dan eens contact op met Your Business Online. In een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek worden de mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Uitbesteden of zelf doen?

Facebook uitbesteden kan jou als ondernemer enorm ontlasten. Jij bent dag in dag uit hard aan het werk en bent erg goed in wat je doet. Het bijhouden van alle social media is weer een ander vak en ook nog eens een tijdrovende discipline.

Als je overweegt je social media door een extern bureau te laten verzorgen is Your Business Online een prima partner. Het team bestaat uit Joeri Peeters (gespecialiseerd in analyses), Dirk Foesenek (een passie voor verkoop), Melanie Geerlings (all round social media specialist) , Amy Enderink (creatief op het gebied van design), Joep de Vaan (ook een design-kanjer), Stephanie van der Harts (net als bij Amy en Joep kun je alle design-klussen aan haar overlaten), Roel Bouwens (kan toveren met video), Sanne van Dongen (all round social media specialist), Mariëlle van Loenhout (all round social media specialist) en Noor Riemens (social media-designer). Zoals je ziet zijn alle specialismen vertegenwoordigd en dat is een pluspunt voor de klanten van Your Business Online!

https://www.yourbusinessonline.nl/

Zoek aansluiting bij bestaande reclame-uitingen

Je hebt je marketingmix goed ingevuld en bent tevreden met wat je inspanningen opleveren. Toch kan het nog zinvol zijn om over Qyn digital signage na te denken. Vergelijk je boodschap maar eens met de reclame die op televisie komt. Je herkent het meteen als het een nieuwe reclame is, die je nog niet eerder hebt gezien. Als er humor, een muziekje of zang in de reclame zit, blijft hij langer hangen. Maar in beginsel gaat het erom dat verandering opvalt. En dat is wat je met digital signage helemaal zelf in de hand hebt.

Verandering valt op

Alles wat afwijkt van de standaard, is makkelijker te onderscheiden. Dat is ook waarom bewegend beeld altijd je aandacht trekt. Het is alsof je ogen zoeken naar een scherm, zodat je het gevoel hebt dat je niks mist. Of het nu nieuws of mode is, je wilt het volgen. Met digital signage heb jij met een druk op de knop invloed op wat jij met jouw digitale beelden wilt laten zien. Als je elke dag een andere thee van de dag laat zien met je theewinkel, dan is de kans veel groter dat iemand die thee wil proberen. En als de klant eenmaal binnen is, kun je met je krijtbord– die niet zo flexibel is – alle andere aanbiedingen onder de aandacht brengen.

Goed voorbeeld doet volgen

Denk nog eens terug aan de theewinkel. Behalve elke dag een nieuwe thee in de schijnwerpers zetten, kun je ook een korte demonstratie laten zien, allerlei attributen voor het zetten van thee etaleren en de workshop ‘je eigen theemelange samenstellen’ onder de aandacht brengen. Alles wat je extra doet naast de normale verkoop, krijgt met digital signage het podium dat het verdient. Het is dan ook verstandig om – als je zelf de mogelijkheden nog niet ziet – je eens te verdiepen in digital signage en wat het voor jou kan betekenen.

Professionals die alles weten over social media

Als jij een social media bureau zoekt, is Your Business Online van harte aan te raden. Je kunt er terecht voor het aanmaken van pagina’s op LinkenIn, Facebook, Instagram en Snapchat. Daarnaast is het mogelijk dat je Your Business Online verantwoordelijk maakt voor onderhoud en marketing. Denk hierbij aan regelmatige updates, maar ook een complete advertentiecampagne.

Gemotiveerd en creatief team

Het Your Business Online-team bestaat uit jonge, gemotiveerde en vooral creatieve experts. Joeri Peeters en Dirk Foesenek stonden in 2011 aan de wieg van het bedrijf. Inmiddels werken er tien mensen met allemaal zo hun specialisme. Zo heeft Brenda Janssen een passie voor design, is Joep de Vaan helemaal thuis is het opzetten en uitvoeren van campagnes en kan Mirjam Sonneveld je alles over branding vertellen. De grote passie voor social media en inmiddels ook jarenlange ervaring maken dat Your Business Online meerwaarde levert. Er zijn directe contacten met alle social media-kanalen. 

Markting via Facebook werkt!

Is Facebook marketing interessant voor mij als ondernemer? Als je in gesprek gaat met Your Business Online krijg je snel een eerlijk antwoord op deze vraag. Uitgangspunt bij iedere opdracht is meetbaar resultaat voor de klant door de inzet van social media. Je kunt dan denken aan meer websitebezoekers, een grotere naamsbekendheid, effectiever websiteverkeer en een significante stijging van de online verkoop. Dit soort resultaten kunnen zowel on- als offline gemeten worden aan de hand van de laatste technieken en tools.

Namen als Avoyd huidverzorging, Jumbo, De Nederlandse Energie Maatschappij en Jamin maken al gebruik van de diensten van Your Business Online. Als je wilt weten wat er voor deze en andere firma’s bereikt is, neem dan eens een kijkje bij ‘cases’. Dit zijn de contactgegevens van Your Business Online: info @ yourbusinessonline. nl, 076-8897629. Wil je langskomen op het kantoor aan de Ambachtlaan in Etten-Leur? Je bent welkom, maar we verzoeken je eerst een afspraak te maken. Tot snel!

https://www.yourbusinessonline.nl/