Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Met houtskeletbouw laat je een duurzame aanbouw realiseren

Als je kiest voor de specialisten van EB-bouw uit Deurne, dan laat je een aanbouw realiseren aan de hand van houtskeletbouw. Het is namelijk de meest optimale methode om een aanbouw te creëren. De experts gebruiken een houten constructie, die gemakkelijk aan te passen is aan al jouw wensen. In vergelijking met traditionele bouwmethodes heeft houtskeletbouw een kortere bouwtijd, waardoor je snel een energiezuinigere woning realiseert. Het is ook nog eens een zeer voordelige bouwmethode met oog op kosten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw voor jouw aanbouw? Lees dan snel verder.

Een kwalitatief hoogstaande aanbouw laten realiseren in een korte tijd

Als je jouw woning wilt uitbreiden met een garage of een extra leefruimte, dan zorgt houtskeletbouw voor een aanbouw die helemaal aansluit op jouw wensen en behoeften. De constructies worden veelal prefab gemaakt, waardoor er in een korte tijd een wind- en waterdichte constructie wordt opgesteld. In sommige gevallen werken de specialisten wel ter plekke. Om jouw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen, plannen de specialisten eerst een afspraak om de opties met jou te bespreken. Zo weet je dat het eindresultaat volledig aan jouw wensen voldoet.

Een warm huis tijdens de koude wintermaanden

Kies je ervoor om houtskeletbouw te combineren met vlasisolatie, dan kies je voor een duurzame oplossing. Hout en vlas hebben namelijk van nature veel eigenschappen die helpen om geluid en warmte te isoleren. Tijdens de koude wintermaanden zit je er daarom warm bij zonder te veel brandstof te gebruiken. Hierdoor draag je een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Bovendien is hout zeer voordelig, waardoor je ook nog eens kosten bespaard. Wil je de isolatie helemaal goed regelen? Laat dan ook nog eens kunststofkozijnen installeren.

Neem contact op met de specialisten en vraag een offerte aan

Heb je interesse in een aanbouw door middel van houtskeletbouw? Dan helpen onze specialisten jou graag op weg. Om een offerte aan te vragen of eventuele vragen te stellen, neem je contact op met de contactgegevens die je op de website vindt.