Aggiez.nl
Image default
Management

Ondernemingsplan laten maken

U wilt snel een ondernemingsplan? Dat kan.

Heeft u een excellent bedrijfsplan nodig en snel? Wij stellen deze voor u op maat op. Wij zorgen dat u een professioneel business plan ontvangt welke u meteen kunt presenteren bij de financier.
    
De belangrijkste analyses waaronder concurrentie-analyse, SWOT-analyse, DESTEP-analyse etc. en de financien zijn in onze plannen aanwezig na onderzoek. Wilt u daarna nog hulp bij de onderhandelingen met de makelaar of bank?  Dat is mogelijk, wij helpen u daar graag bij tot dat u de sleutel ontvangt en de financiering.
    
Er zijn veel aanbieders te vinden die ondernemingsplannen schrijven, maar wat ons speciaal maakt is onze service en begeleiding na het schrijven van het plan. Wij zijn zeker de voordeligste. Als uw idee uiteindelijk niet wordt gefinancierd, daar heeft niemand wat aan. Wij zorgen dat u wel slaagt.
    

Begeleiding op maat

We ondersteunen u met de onderhandelingen bij de makelaar of financier, of investeerder als het gaat om een aandelenparticipatie. Er zijn veel zaken om over te onderhandelen dan alleen de huur of afsluitprovisie. Wij hebben relaties in garantstellers voor de financiering.

Het ondernemingsplan wordt conform uw wensen en huisstijl opgeleverd. U kunt dus gerust door ons kantoor uw ondernemingsplan laten maken. Wij zijn niet prijzig omdat we effectief kunnen werken met een klein kantoor. Zodoende is het voor iedereen bereikbaar om een uitstekend plan te laten maken.

Laat ook uw droom werkelijkheid worden en contacteer ons. Ons succespercentage bij banken en bij makelaars is hoog.

Makelaars zien met betrekking tot de horeca graag een nieuwe zaak, omdat dat zorgt voor sfeer in de wijk. Uiteraard dient het business plan wel uitstekend te zijn, hier zorgen wij natuurlijk voor.

Kom gerust eens langs voor een kopje koffie om uw case te bespreken.

https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl/