Aggiez.nl
Image default
Winkelen

Truffel erbij?

Willem kwam laatst naar huis met de mededeling dat iemand op zijn werk stimulerende middelen bij zich had. Ik reageerde geschrokken: “Hoe reageerde je baas daarop?” waarbij Willem mij vertelde dat zijn baas niet heel blij ermee was in eerste instantie. Echter nadat bleek dat de hoeveelhied zo klein was dat het geen effect kon hebben zag hij het door de vingers. Hij gaf wel aan dat hij dit niet meer op het werk wilde zien. Waardoor zijn collega het nu s’morgens bij zijn ontbijt moet slikken.  Ik ben natuurlijk op onderzoek gegaan hoe dit precies in elkaar zit. Het blijkt dat deze collega goed op de hoogte was want in Amerika is dit een bekender fenomeen. Vooral in Silicon valley de tech hoofstad van Amerika wordt dit veel gebruikt. Ik ben hier verder op onderzoek naar gegaan en ga jullie in deze blog meer hierover vertellen.

Truffels maar dan in microdosering

De afgelopen jaren is de populariteit van microdosering enorm toegenomen en wordt vooral gebruikt om creativiteit te verbeteren op het werk. De dosis is erg laag waardoor je er niet high van kan worden en het alleen je stemming, hoeveelheid energie en creatief denk vermogen een boost geeft. Deze ontwikkeling is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten en is vooral in Sillicon Valley al jaren erg populair. Het gebruik van microdoseren is vooral erg populair in de creatieve sector en wordt vaker gebruikt wanneer men een minder goede dag heeft. Op deze manier kan de persoon toch zijn creativiteit en energie blijven uiten om uiteindelijk maximaal resultaat en efficiëntie in zijn of haar werk te behalen

Hoe werkt deze soort dosering?

Bij microdosering spreken wij over een heel erg kleine hoeveelheid van een soort middel.  De dosering is zo laag dat men niet de directe effecten van de middelen gaat voelen of zich high gaat voelen. In plaats daarvan voelt men zich energieker en meer gemotiveerd voor zijn of haar werk. Voor microdoseren met psilocybine truffels is het nodig om de truffels per dag af te wegen. Houdt er rekening mee dat je hier niet met enkele grammen werkt, maar met minigram. Het afwegen hiervan kan een hele taak zijn en erg veel tijd in beslag nemen.

Waar koop ik deze microdosering?

Zoals eerder aangegeven vallen microdoserings middelen als truffels onder de softstimulerende middelen Opiumwet. Het gebruik hiervan is dus volledig legaal en daardoor zijn er verschillende webwinkels die kant en klare microdosering aanbieden. Microdosing XP is een van deze bedrijven die al jaren ervaring hebben met het microdoseren van middelen en daardoor als zeer betrouwbaar worden gezien. Daarnaast bieden zij discrete verzending waardoor het voor uw omgeving niet af te lezen is dat u gebruik maakt van deze middelen.

 

https://microdosing-xp.nl/