Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Tuinonderhoud onder leiding van professionals in Noord-Brabant

Voor kwalitatief tuinonderhoud in regio Noord-Brabant moet je bij De Groot Hoveniers zijn. Dit familiebedrijf is al jarenlangs specialist in de verzorging en aanleg van tuinen en doet dit iedere dag met veel passie. Het bedrijf wordt gerund door de broers Edwin en Martijn. Achter de schermen zijn ook vader en moeder De Groot aanwezig. Zij zorgen er mee voor dat alles vlot verloopt en vormen de ruggengraat van de firma. In de loop der jaren werd het team versterkt met talrijke getalenteerde medewerkers die bijzonder goed in hun vak zijn. Samen realiseren ze prachtige projecten, steeds met veel aandacht voor detail.

Onderhoud, ontwerp, verzorging en veel meer

Dit hoveniersbedrijf neemt niet enkel het tuinonderhoud in Noord-Brabant voor zijn rekening, je kan hen inschakelen voor diverse klussen. Zo ontwerpen ze met plezier je volledige tuin om deze daarna vakkundig aan te leggen. Hun team bevat enkele gediplomeerde tuinarchitecten die het volledige grondplan uittekenen. Wanneer dit volledig aan jouw wensen voldoet, maken ze een 3D ontwerp op. Zo kan je exact zien hoe je tuin er binnenkort uit komt te zien. Wanneer je het ontwerp en de bijhorende offerte hebt goedgekeurd, gaan ze aan de slag om een tijdsschema op te stellen. Ze hebben als doel om alles zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Doordat het merendeel van de werkzaamheden in eigen beheer gebeurd, kunnen ze een realistische planning opstellen die ervoor zorgt dat je zo min mogelijk hinder hebt van de werken. Alle taken worden nauwkeurig op elkaar afgesteld zodat er geen vertraging wordt opgelopen en je binnen de afgesproken tijdspanne kunt genieten van je spiksplinternieuwe tuin.

Reken op hun jarenlange ervaring

Wanneer je je tuin wilt laten (her)aanleggen kan je zelf ideeën aanreiken. Heb je die niet? Dan gaan de professionals van De Groot Hoveniers voor jou aan de slag. Ze maken een schets op van hoe zij het zien, en geven je uitgebreid de kans om feedback te geven. Wanneer je tuin in Noord-Brabant effectief is aangelegd, kan je ervoor kiezen om meteen ook een abonnement aan te sluiten voor tuinonderhoud. Hun tuinmannen komen dan om de zoveel tijd langs om je tuin er opnieuw adembenemend te laten uitzien.

https://www.degroothoveniers.nl/