Aggiez.nl
Image default
Beauty en verzorging

Voordelen van vasculaire laserbehandelingen

De haarvaten en bloedvaten die huidaandoeningen veroorzaken, zoals spataderen en spataderen, rosacea en moedervlekken van portwijn, worden verwijderd met vasculaire lasertherapie bij Mourits huidtherapie. De laser werkt door lichtenergie uit te zenden die het huidoppervlak bereikt. De lichtenergie wordt vervolgens geabsorbeerd door de beoogde bloedvaten, die vervolgens worden onderworpen aan een korte maar extreme hitte. Doordat alleen de bloedvaten de golflengte van deze laserbehandeling kunnen absorberen, wordt het omringende weefsel niet aangetast.

Verwijderd bepaalde aderen

De zichtbare eliminatie van spataderen en spataderen is het voordeel van vasculaire laserbehandeling dat de meerderheid van de mensen het meest zal opmerken. Een slechte bloedstroom in sommige aderen veroorzaakt vergrote, gezwollen aderen die spataderen worden genoemd. Beenaderen zijn een prominent symptoom van verschillende aandoeningen, die vooral voorkomen bij oudere vrouwen. Patiënten die vasculaire laserverwijdering ondergaan, zullen meer vertrouwen hebben om het huis te verlaten en zich te kleden zoals ze willen.

Afname van zwelling

Door een vasculaire laserbehandeling te ondergaan, zal het bloed door gezonde aderen stromen nadat beschadigde aderen zijn verwijderd. Dit verbetert de bloedstroom, wat op sommige plaatsen, zoals de benen, bijzonder problematisch kan zijn. Bovendien zal de algemene verbeterde bloedstroom van de patiënten helpen bij het verminderen van eventuele zwellingen.

Kloppende en brandende pijn wordt verminderd

Mesotherapie kan zeer nuttig zijn voor veel patiënten die een spataderbehandeling willen ondergaan. Door de gebroken haarvaten en vergrote bloedvaten te verwijderen, kunnen de symptomen van spataderen sterk worden verminderd. Daarnaast zijn de injecties in staat om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen via de gebroken haarvaten. Dit zorgt voor een verlaging van de hartslag en een verbetering van de bloedcirculatie. De behandeling is niet alleen goed voor mensen met spataderen, maar ook voor mensen met spataderen, blauwe plekken en zwelling van hun benen.

Vermindert roodheid en weinig ongemak en uitvaltijd

Door de rode verkleuring van de huid te verwijderen, kan vasculaire lasertherapie ook verlichting bieden bij aandoeningen zoals rosacea en moedervlekken van portwijn. Deze therapie helpt patiënten ook om hun zelfvertrouwen terug te krijgen door de acne-gerelateerde roodheid van het gezicht te verminderen. Alle huidtypes kunnen comfortabel worden behandeld met goede vasculaire laserapparatuur. De hoeveelheid downtime na lasertherapie is ook erg klein; het kan variëren van een paar uur voor kleine regio’s tot zeven dagen voor grotere, afhankelijk van de grootte.