Aggiez.nl
Image default
Winkelen

Welk kledingrek past het beste bij jouw bedrijf?

Heb je voor jouw bedrijf een nieuw kledingrek nodig? Dan kun je terecht bij Bleijenberg; zij hebben een groot assortiment aan kledingrekken, altijd van de hoogste kwaliteit. Hier zijn verschillende soorten rekken te vinden, waarop je jouw kleding gemakkelijk kwijt kunt. Er zijn rekken verkrijgbaar, die zeer geschikt zijn voor het transport, maar ook rekken die met het design zeer professioneel en stijlvol ogen. Ook is het goed om te weten of je de kleding vaak moet transporteren naar een andere plek of dat het een vaste plek kent. Welk kledingrek past nu het beste bij zowel jezelf als jouw bedrijf?

Een kledingrek voor verschillende toepassingen

Mocht je waarde hechten aan rekken die gemakkelijk te gebruiken zijn voor het transporteren van kleding, dan hoef je natuurlijk geen design kledingrek aan te schaffen. De kledingrekken van Bleijenberg zijn geschikt voor transport doordat ze licht zijn en stevige wielen hebben. Hierbij is het goed om te weten met wat voor ondergrond je te maken hebt. Als je de kledingrekken vaak over oneffen ondergronden laat rijden, dan kies je voor een kledingrek met grotere rubberen wielen. Mocht je de kleding enkel van de ene plek naar de andere plek willen rijden in je winkel, ga dan voor kleinere wielen.

Ga voor een kledingrek met oog voor design

In jouw kledingwinkel wil je natuurlijk kledingrekken die de klanten laten zien dat je beschikt over smaak. Met de designrekken van Bleijenberg zit je altijd goed. Hier zijn verschillende design kledingrekken te verkrijgen, die altijd zowel professioneel als stijlvol ogen. Een dergelijk kledingrek is voorzien van stelpoten, waardoor je verzekerd bent van stabiliteit, op wat voor ondergrond het ook geplaatst wordt. Daarnaast zijn er design kledingrekken verkrijgbaar die voorzien zijn van wielen die het verplaatsen van de rekken zeer gemakkelijk maken. Deze wielen zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren, zodat je ze zowel met als zonder wielen kunt gebruiken.

https://www.bleijenberg-shop.nl/