Aggiez.nl
Image default
Internet

Xantion: gespecialiseerd ICT bedrijf in Veenendaal

Xantion is hét ICT bedrijf in Veenendaal met u meedenkt voor een passende oplossing.
Een deugdelijk ICT-voorziening is voor ieder organisatie van essentieel belang. Voor slechts €1,95 per dag (en per werkplek) zorgt Xantion voor een prima beheer van de soms lastige ICT-zaken. Zeg alvast vaarwel tegen de scherpe prijzen, want met Xantion bespaart u gegarandeerd een hoop. Met als resultaat: betrouwbare ICT systemen tegen een lage prijs!

Wat doet Xantion zoal?

Bij Xantion kunt u terecht voor uw gehele ICT infrastructuur of slechts een gedeelte hiervan. Hierbij hoort alle computers, servers, routers, printers en switches. Vind u het lastig om connectie te maken met het internet? Geen probleem, wij schieten te hulp! Voor iedere vraag kunt u bij ons terecht. Onze huidige klanten zijn over het algemeen tevreden met onze geduld en bekwame manier van handelen en problemen oplossen. Op het gebied van advies of consultancy blijft ons team eerlijk en praktisch. Wij leggen u alles uit op een begrijpelijke manier; dus geen lastige ICT termen. U kunt rekenen op de ICT die afgestemd is op uw wensen. Hierdoor kunt u hetgeen verwezenlijken wat u stilletjes altijd al droomde.

Bellen via internet, u bent er vast bekend mee. VoIP is niet meer dan dat. Het ziet eruit als een normaal toestel, maar werkelijk is het een slim apparaat. Koppelt u het toestel aan het internet en u beschikt over de mogelijkheid om zelf te bellen naar collega’s, volledig gratis. Xantion ondersteunt u hierbij en zorgt ervoor dat dit systeem 24 uur per dag functioneert naar toebehoren, dus foutloze doorschakelingen en voicemails. VoIP is te krijgen voor een vast bedrag per maand.

Bereikbaar zijn voor iedereen, iets wat voor ieder organisatie een pré moet zijn. Het is iets waarmee u een hoop kunt bereiken. Daarom is het van cruciaal belang dat u overal en op ieder tijdstip over uw data en software beschikt. Xantion maakt ‘’cloud werken’’ mogelijk. Dit betekent voor u dat u thuis op de bank of simpelweg op kantoor bij uw gegevens terecht kan. 

Het ICT bedrijf in Veenendaal staat paraat!

Geen dure investeringen of mensen inhuren… Kies voor Xantion! Iedere werkdag bereikbaar voor storingen, korte vragen of eventuele uitleg over een bepaalde situatie. U wordt direct geholpen door een van onze medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Kijk of jij sneller internet kan krijgen via de postcodecheck

Hoe kies jij voor jezelf een internet abonnement uit?

De voordelen van VPS hosting