Wat print jij?

Iedereen gebruikt minimaal eens in de zoveel tijd een printer. Of je een printer nu gebruikt voor een uitgebreid onderzoek of voor kaartjes voor een concert of onderzoek. Wat dan ook. Vroeger moest men alles nog met de hand schrijven. Het begon allemaal met monniken, vandaar het woord monnikenwerk, zij schreven heel zorgvuldig boeken. Het kostte maanden tot jaren om een werk af te maken. Dan hebben we het nog niet eens aan meerdere afdrukken maken. De Duitse man Johannes Gutenberg heeft de boekdrukkunst in Europa geïntroduceerd. In de middeleeuwen schijnt de blokdrukkunst al bestaand te hebben, maar Gutenberg heeft deze techniek verbeterd. Bij deze techniek wordt een afbeelding of tekst in hout gesneden, om zo meerdere keren dezelfde afbeelding of tekst te ‘printen’. De blokken moesten allemaal los van elkaar in een zogenaamde insluitraam geplaatst worden. Vervolgens moest er een druk gemaakt worden waar geen fouten in zaten. Het was een enorm tijdrovend proces. Maar als we de boekdrukkunst niet hadden uitgevonden en ontwikkeld, dan had de mediarevolutie niet kunnen gebeuren. Ook hadden andere latere gebeurtenissen dan helemaal niet plaatsgevonden en hadden we een hoop kennis en informatie niet met de hele wereld kunnen delen. De wereld had er dan heel anders uitgezien. Maar ondertussen hebben we ons verder en verder ontwikkeld. Ondertussen kunnen we in paar minuten een boekwerk printen met een continuous inkjet printer. Ook gaat het tegenwoordig nog veel verder dan alleen tekst. We kunnen unieke codes maken en deze op een massaproductie-wijze printen met een qr code printer. Op deze manier kunnen we heel eenvoudig en zonder enige inspanning printen wat we willen, De mogelijkheden zijn eindeloos en het worden er zelfs steeds meer. Tegenwoordig kunnen we zelfs driedimensionale voorwerpen printen. Het is bijna onmogelijk om een ontwerp te verzinnen dat een 3D printer niet kan printen. Sterker nog er zijn op dit moment ontwikkeling op het gebied van voedsel printen. Dat zou de wereld nog veel meer veranderen. De monniken die met de hand boeken schreven zouden daar nog van opkijken.

http://www.kba-metronic.com/nl/

C-Bèta: duurzame evenementenlocaties in Hoofddorp

C-Bèta biedt naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Onze ruimtes zijn een voorbeeld van circulair denken. Het is voor iedereem die iets wil met circulaire economie. 

De mooiste evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Wij beschikken over circulaire ruimtes. Op zoek naar een grote ruimte waar ongeveer 150-200 gasten in kunnen? Of komt u maar slechts enkele gasten? Ook hier bieden wij evenementenruimtes voor aan. Bij C-Bèta vindt u voor elke wens een passende oplossing. Wij bieden unieke evenementenlocaties aan. Deze zijn omringt door een mooie tuin. In deze tuin kunnen verschillende evenementen plaatsvinden. 

Circulair en duurzame ruimte huren in Hoofddorp

Bij C-Bèta staat onze circulaire filosofie centraal. Dit zorgde ervoor dat wij gekozen hebben voor duurzame materialen. Dit vind u terug in de ruimtes die u bij ons kunt huren. C-Bèta is daarom trots op een van de weinige circulaire evenementenlocatie in Amsterdam. Uiteraard zijn  wij erg trots op! 

Evenementenruimte huren in de buurt van Amsterdam

C-Bèta is in veel opzichten uniek. Dit is terug te zien in onze duurzame werkplekken en evenementenruimtes die wij verhuren. Wij maken gebruik van uitsluitend circulaire materialen. C-Bèta is gevestig in Hoofddorp. Wat je ook in gedachte hebt, dit kan bij ons! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Het is mogelijk bij C-Bèta.

Zoekt u naar werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/

Bakker Sliedrecht: van automatiseringsoplossingen tot elektrische installaties

Al meer dan 90 jaar is Bakker Sliedrecht dé speler op het gebied van elektrische installaties binnen de maritieme techniek. Bakker Sliedrecht heeft merkonafhankelijke oplossingen en ervaren engineers in dienst voor totale systeemintegratie. Het team levert betrouwbaar maatwerk waarmee u gedurende de gehele levensduur van al uw automatiseringssystemen en elektrische installaties ontzorgt wordt. Met brede kennis, retrofit, goede service en maatwerk weet Bakker Sliedrecht de best practices uit de markt over te brengen naar verschillende industrieën wat leidt tot een betere conversie.

Service gedurende de hele levensduur

Bakker Sliedrecht is dé specialist als het gaat om maritieme techniek en scheepsbouw. Zij leveren altijd het totaalpakket. Of het nu gaat om de uitvoering of over het ontwerp, Bakker Sliedrecht levert altijd passend advies. Alles wat u nodig heeft, onder 1 dak. Er is altijd een vast aanspreekpunt, zo kan er spoedig worden geschakeld. Als het gaat om service- en onderhoudswerkzaamheden, staat Bakker Sliedrecht altijd voor haar klanten klaar, zeker na de elektrische installaties. Zo zijn onze klanten optimaal ontzorgd. Scandinavië, Brazilië en China zijn voorbeelden van onze wereldwijde locaties. De specialisten zijn hierdoor snel op locatie in het geval van noodsituaties. Zo kunnen zij gerichte en snelle service bieden. Bakker Sliedrecht is wederom actief op het gebied van marine engineering. Daarnaast staan zij ook voor u klaar bij het leveren van onderdelenpakketten en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Zo bent u altijd aan het goede adres bij Bakker Sliedrecht.

Maatwerk voor de maritieme techniek

Voor totale elektrische en automatiseringsoplossingen moet u bij Bakker Sliedrecht zijn. Zij leveren oplossingen voor verschillende spelers binnen de scheepsbouw waaronder marineschepen, veerboten en onderzoeksschepen. Onze engineers kunnen componenten van verschillende fabrikanten met elkaar verbinden, doordat wij merkonafhankelijk zijn. Onze elektrische installaties voldoen aan alle eisen. Deze zijn vastgesteld door de industrie waarin ze worden toegepast. Eisen en wensen van onze opdrachtgevers worden altijd verwerkt in de gehele installatie. Ook kan Bakker Sliedrecht bestaande installaties bewerken zodat ze voldoen aan de meest nieuwe technologieën (retrofit). De projecten van Bakker Sliedrecht worden altijd behaald binnen het gestelde budget en de gestelde tijd. Door middel van de aanpassingen aan bestaande elektrische installaties, kan er ook spoedig worden ingespeeld op veranderingen in capaciteit of gebruik.

Dé ervaren partner binnen de maritieme techniek

Bakker Sliedrecht is een verantwoordelijke en professionele partner binnen de scheepsbouw en elektrische installaties. Betrokkenheid, professionaliteit en verantwoordelijkheid zijn de kernwaarden waar Bakker Sliedrecht achter staat. Klanten kunnen zich daarom te allen tijde richten op hun core-business en worden daardoor optimaal ontzorgd. Door de wereldwijde locaties waar Bakker Sliedrecht over beschikt, kunnen zij altijd snelle levertijden van bijvoorbeeld reserveonderdelen realiseren. Deze wereldwijde locaties zijn onder andere: Brazilië, China, Singapore en Scandinavië. De engineers zijn hierdoor altijd snel ter plaatsen en kunnen snelle, gerichte service bieden. Bedrijfsprocessen draaiende houden, daar gaat Bakker Sliedrecht voor. Het liefst zelfs efficiënter dan eerst!

Meer informatie over Bakker Sliedrecht en de op maat gemaakte elektrische installaties? Bakker Sliedrecht zorgt voor optimale resultaten en is uw partner bij alles over maritieme techniek en scheepsbouw. Vraag direct een offerte aan voor een kostenoverzicht, of neem contact op met onze specialisten voor verdere informatie.

https://www.bakkersliedrecht.com/nl/