Aggiez.nl
Image default
Eten en drinken

Zoek je een feestlocatie in de buurt van Arnhem?

Met mijn 50ste wilde ik eens groot uitpakken. Ik zag het al helemaal voor me, een groot feest met al mijn familieleden en vrienden. Samen met een lekker buffet genieten van deze dag. Op een prachtige feestlocatie iomgeving Arnhem met zonsondergang, dit wilde ik! Maar waar vind ik dit?

Mijn zoektocht

Mijn zoektocht begon met het idee dat ik het dit jaar eens helemaal anders wilde doen. Ik werd in dat jaar 50. Deze leeftijd is toch wel speciaal, daarom wilde ik het ook speciaal vieren. Geen ouderwetse kringverjaardag met een taartje, chips, kaas en worst. Dit wilde ik eens anders doen! Ik ben een gezelligheidsmens, ik hou van veel mensen om me heen. Ik maak graag een praatje met iedereen en hou wel van een feestje met lekker eten. Daarom wilde ik dit combineren, een feest met diner en al mijn vrienden en familie. Op zoek naar de perfecte locatie voor mijn verjaardag. Hiervoor ben ik mezelf eerst gaan oriënteren op internet. Er kwamen overal prachtige locaties langs met heerlijk eten! Maar allemaal aan de andere kant van Nederland, dit wilde ik niet. Ik woon in Arnhem en wilde het in de buurt van Arnhem houden. Mijn vrienden en familie wonen ook allemaal in de buurt van Arnhem. Toen kwam ik de Kommensaal tegen in de regio. Dit sprak mij meteen aan! Nadat ik de website van de Kommensaal uitgebreid had bekeken heb ik een ik afspraak gemaakt om eens langs te komen.

Mijn feest bij de Kommensaal

Na de rondleiding was ik meteen verkocht. De zalen bij de Kommensaal waren heel uniek, precies hoe ik het wilde. De eigenaren waren heel gastvrij en dachten graag met je mee. Voor mij was dit de perfect locatie, het voldeed aan al mijn wensen.

De grote dag was daar, ik mocht mezelf een echte Sarah noemen! Het feest is perfect verlopen, iedereen heeft heerlijk gegeten van het buffet en heeft zijn dansmoves laten zien. Voor mijn een van de leukste dagen uit mijn leven. Ik had de Van Gogh zaal uitgekozen samen met het all-in-pakket 2. Dit was perfect voor mij, mijn gezien, familie en vrienden. De Kommensaal bedankt voor de goede organisatie!

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Koop uw insecten bij deze ervaren insecten kwekerij

Gezien worden? Laat disposables bedrukken!

Je BBQ wordt hier altijd snel thuisbezorgd