Zorgverzekering fysiotherapie 2019

Maak je regelmatig gebruik van fysiotherapie? Dan weet je waarschijnlijk wel dat deze behandelingen in de meeste gevallen niet vergoed worden vanuit de basisverzekering. Met een basisverzekering krijg je alleen fysiotherapie vergoed als je jonger bent dan 18, of als je een specifieke aandoening hebt. In andere gevallen kun je ervoor kiezen om een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie in 2019 af te sluiten. ZorgDirect biedt verschillende aanvullende verzekeringen die elk een bepaald aantal fysiotherapie behandelingen vergoeden. Je kunt dus het beste een inschatting maken van het aantal behandelingen dat je denkt nodig te hebben. Aan de hand daarvan kun je dan een aanvullende verzekering afsluiten.

Losse tandartsverzekering afsluiten

Ook voor tandartsbezoeken geldt dat deze niet vergoed worden vanuit de basisverzekering, behalve wanneer je jonger dan 18 bent. Als je 18 bent geworden, kun je ervoor kiezen om een losse tandartsverzekering af te sluiten. Hiermee wordt een groot deel van de kosten vergoed bij een bezoek aan de tandarts. ZorgDirect biedt drie verschillende tandartsverzekeringen die tot een bepaald bedrag per jaar vergoeden. Aan de hand van de kosten die je jaarlijks maakt bij de tandarts, kun je dus een losse tandartsverzekering afsluiten die bij jou past.

ZorgDirect voordelen

ZorgDirect biedt een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en losse tandartsverzekeringen, zodat jij je zorgverzekering op maat kunt samenstellen. Maar dat is niet het enige wat we voor je kunnen betekenen. Bij ZorgDirect vinden we het belangrijk dat jij altijd kunt werken aan je gezondheid. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je te blijven ontwikkelen op mentaal en fysiek vlak. Bekijk ook eens de informatieve blogs op onze site, boordevol handige tips!

 

https://www.zorgdirect.nl/

Zorgkleding voor professionals

Zorgkleding van topkwaliteit

Als medewerker in de zorg sta je continu onder stress. Iedere dag is anders en de verwachtingen zijn hoog. Om zulk werkdruk wil je dat jezelf of je personeel zich zo comfortabel mogelijk voelen op de werkvloer. Functionele en prettig zittende werkkleding is daarbij natuurlijk erg belangrijk. Bij Workwear24 snappen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een uitstekende collectie beroepskleding voor de zorg. Lees meer over onze top 3 kleding stukken.

Extra lange labjassen voor hem en haar

Mondhygiënisten, tandartsen en andere specialisten dragen allemaal iedere werkdag doktersjassen. Wel zo prettig als deze jassen duurzaam en goed wasbaar zijn. Door een goede combinatie van polyester en hoogwaardig katoen levert Workwear24 haar labjassen aan klinieken door het hele land. Grote, maar ook kleine instellingen kunnen onze jassen direct online bestellen en dat kan al vanaf 1 stuk. En kwa maten slaag je altijd bij Workwear24, omdat wij maten leveren vanaf XSS t/m XXXL. Kies in onze webshop tussen varianten met lange of korte mouw.

Vrolijke en trendy zorg tunieken voor dames

Als vrouw wil je er niet alleen comfortabel bij lopen op de werkvloer, een professionele en nette uitstraling is geen overbodige luxe zeker aangezien je dagelijks in contact komt met honderden patiënten. Voor deze mensen biedt Workwear24 een prachtige collectie getailleerde dames uniformen en zorg jasjes in diverse chique kleurencombinaties. Al onze tunieken zijn voorzien van handige zakken aan de voorzijde, handige telefoonzakje en zijn uitstekend wasbaar zonder risico op krimp ( let op de wasvoorschriften uiteraard ). Ook onze zorg uniformen zijn te bestellen vanaf 1 stuk via onze webshop en snel leverbaar.

Speciaal Ok kleding met EN13795-3 norm

De grootste ramp dat tijdens een operatie kan plaatsvinden zijn bacteriële infecties. Eén van de manieren op deze risico te minimaliseren is het dragen van kleding dat voldoet aan de EN13795-3 norm. Enkel deze kleding is toegestaan in specifieke ruimtes in een kliniek en/of ziekenhuis waar een hoog risico geldt op bacteriële infecties. Workwear24 heeft diverse OK-kleding te koop in de webshop dat voldoet aan deze norm tegen scherpe tarieven. Bekijk ons aanbod en bestel direct online. Bestellingen vanaf €45,- excl btw worden gratis verzonden in Nederland.

Werkkleding borduren en bedrukken

Nagenoeg elk kledingstuk is te bedrukken of borduren bij Workwear24. Wij kunnen dit tegen een kleine meerprijs doen voor je bestelling. Voor grote oplages is bedrukken een gunstige optie, voor kleine oplages adviseren wij borduren. Neem gerust contact op voor meer informatie over eigen bedrijfskleding.

https://www.werkkleding-workwear24.nl