Een traject voor het verbeteren van communicatie!

Communicatie kan door technologie en innovatie op sommige vlakken steeds gemakkelijker. De mailsystemen worden makkelijker en sneller, whatsapp is geïntegreerd in het systeem en andere software zorgt voor een vergemakkelijkte communicatie binnen bedrijven. Maar juist al deze software en technieken heeft ervoor gezorgd dat persoonlijke communicatie, wat de meest effectieve manier is, moeilijk is geworden. In veel organisaties blijkt hierom dus ook dat projecten spaak lopen op communicatie. Dit is zonde van de tijd van de werknemers want die kosten veel geld. Maar Tailor You biedt hier de perfecte oplossing. Een training gericht puur op deze vraagstukken. Namelijk de training ‘Effectief communiceren’.

Wat doet Tailor You?

Tailor You is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbiedingen van trainingen op allerlei vlakken. Vaak gaan deze trainingen over het verbeteren van persoonlijke skills, welzijn, geluk of teamgevoel. Preventief voor stress en ter voorkoming van burn-out symptomen. Ook kan het gaan om effectiviteit of hoe je een perfecte groep bij elkaar zet. Bij deze training: ‘Effectief communiceren’ wordt er gefocust op het verbeteren van de communicatie van de deelnemer. De gehele training wordt er gebruik gemaakt van vooraf gestelde doelen die als kader worden gebruikt. De deelnemer wordt hier centraal gesteld waardoor deze goed kan kijken naar zijn of haar doelen en wensen. Door deze manier van trainen wordt er optimaal resultaat behaald. Met het beginnen van deze training zet je een proces in gang waar je nog jaren de vruchten van kan plukken. Het houdt dus niet hier op.

De training zelf

De training omvat drie tot vier sessies. Deze sessies duren ieder ongeveer 1,5 uur. De eerste sessie is een intake en daar wordt de basis gelegd voor de verschillende soorten communicatiestijlen. Daarna worden de doelen per deelnemer vastgesteld. Deze doelen worden vertaald in aandachtspunten die worden aangepakt tijdens de training. Voor meer informatie over deze training kijk dan op de website van Tailor You!

Vind jouw zorgbaan op HappyNurse

Heb jij altijd de leukste en meest leerzame baan in de zorg willen hebben? Bekijk dan alle zorgvcatures op HappyNurse.nl en kom werken in de zorg. HappyNurse is een landelijke thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel met vestigingen door heel het land. Hierdoor is de kans groot dat jij jouw droombaan vindt in jouw stad of regio. 

Betere zorg begint bij jezelf

Jij vindt dat zorg altijd beter kan. Logisch, want daarvoor heb je met passie voor de zorgsector gekozen. Goede zorg kan eigenlijk nooit goed genoeg zijn. Daarom begint goede zorg bij jezelf… en bij HappyNurse. Bekijk alle zorgvacatures op HappyNurse.nl en ga binnenkort aan de slag als gespecialiseerd verpleegkundige, algemeen verpleegkundige, verzorgende IG en verzorgende. Op de website vind je tal van zorgvacatures door heel het land en op elk gewenst niveau.

Ruim aanbod van zorgvacatures

Op de website van HappyNurse vind je meer dan 600 vacatures in de zorg. Uiteenlopend van wijkverpleegkundige tot aan werken met gehandicapten. En voor elk opleidingsniveau. Bekijk het aanbod en wellicht vind je jouw nieuwe uitdaging in enkele klikken want zoeken naar een nieuwe vacature is heel gemakkelijk. Het aanbod van zorgvacatures is verdeeld naar zorgsector en regio. Zo kun je heel gericht zoeken naar een nieuwe baan in de zorg en waarschijnlijk nog dicht bij huis ook. Gebruik filters om heel gericht te zoeken op opleidingsniveau, sector of regio. Werk je het liefst 16 uur? Filter dan op het aantal uren. Ook zijn vacatures op opleidingsniveau te selecteren. Een nieuwe baan zoeken in de zorg is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Ga aan de slag als zorgondernemer of als ZZP-er

Kies je ervoor om als zelfstandige aan de slag te gaan in de zorg? Ook hiervoor biedt HappyNurse volop mogelijkheden. Naast zorgvacatures kun je ook werken als ZZP-er en zelfs als zorgondernemer. Dit geeft jou de ultieme vrijheid zonder dat je zorgen hoeft te maken over inkomen. Zo zie je maar, werken in de zorg kan op vele manier en HappyNurse biedt jou de mogelijkheden. Ga naar de website van HappyNurse.

Werken in de zorgsector naar keuze

Alle zorgvacatures zijn verdeeld naar zorgsector. Werk je graag in de curatieve zorg, gehandicaptenzorg werken? Of werk je graag met ouderen? Met meer dan 600 zorgvacatures staat jouw nieuwe job er waarschijnlijk gewoon tussen. Ga je aan de slag? Dan werk je voor HappyNurse. Dit betekent dat salaris en alle overige zaken waar je mee te maken krijgt als werknemer voor je worden geregeld. En besluit je om op een gegeven moment over te stappen naar een nieuwe zorgfunctie? Ook dan gaat dit eenvoudig en snel met HappyNurse. Werken in de zorg is leuker met HappyNurse.

Over HappyNurse

HappyNurse is een thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel met vestigingen door heel het land. De achterliggende gedachte van HappyNurse is dat elke zorgmedewerker zijn of haar kwaliteit en kracht beter kan benutten. Hierdoor wordt de aandacht voor patiënten verbeterd en neemt het plezier in het werk toe. De missie van HappyNurse is dan ook een ‘Happy’ patiënt. Ga naar de website van HappyNurse voor meer informatie.

 

https://happynurse.nl/werken-in-de-zorg

Zorgverzekering fysiotherapie 2019

Maak je regelmatig gebruik van fysiotherapie? Dan weet je waarschijnlijk wel dat deze behandelingen in de meeste gevallen niet vergoed worden vanuit de basisverzekering. Met een basisverzekering krijg je alleen fysiotherapie vergoed als je jonger bent dan 18, of als je een specifieke aandoening hebt. In andere gevallen kun je ervoor kiezen om een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie in 2019 af te sluiten. ZorgDirect biedt verschillende aanvullende verzekeringen die elk een bepaald aantal fysiotherapie behandelingen vergoeden. Je kunt dus het beste een inschatting maken van het aantal behandelingen dat je denkt nodig te hebben. Aan de hand daarvan kun je dan een aanvullende verzekering afsluiten.

Losse tandartsverzekering afsluiten

Ook voor tandartsbezoeken geldt dat deze niet vergoed worden vanuit de basisverzekering, behalve wanneer je jonger dan 18 bent. Als je 18 bent geworden, kun je ervoor kiezen om een losse tandartsverzekering af te sluiten. Hiermee wordt een groot deel van de kosten vergoed bij een bezoek aan de tandarts. ZorgDirect biedt drie verschillende tandartsverzekeringen die tot een bepaald bedrag per jaar vergoeden. Aan de hand van de kosten die je jaarlijks maakt bij de tandarts, kun je dus een losse tandartsverzekering afsluiten die bij jou past.

ZorgDirect voordelen

ZorgDirect biedt een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en losse tandartsverzekeringen, zodat jij je zorgverzekering op maat kunt samenstellen. Maar dat is niet het enige wat we voor je kunnen betekenen. Bij ZorgDirect vinden we het belangrijk dat jij altijd kunt werken aan je gezondheid. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je te blijven ontwikkelen op mentaal en fysiek vlak. Bekijk ook eens de informatieve blogs op onze site, boordevol handige tips!

 

https://www.zorgdirect.nl/

Zorgkleding voor professionals

Zorgkleding van topkwaliteit

Als medewerker in de zorg sta je continu onder stress. Iedere dag is anders en de verwachtingen zijn hoog. Om zulk werkdruk wil je dat jezelf of je personeel zich zo comfortabel mogelijk voelen op de werkvloer. Functionele en prettig zittende werkkleding is daarbij natuurlijk erg belangrijk. Bij Workwear24 snappen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een uitstekende collectie beroepskleding voor de zorg. Lees meer over onze top 3 kleding stukken.

Extra lange labjassen voor hem en haar

Mondhygiënisten, tandartsen en andere specialisten dragen allemaal iedere werkdag doktersjassen. Wel zo prettig als deze jassen duurzaam en goed wasbaar zijn. Door een goede combinatie van polyester en hoogwaardig katoen levert Workwear24 haar labjassen aan klinieken door het hele land. Grote, maar ook kleine instellingen kunnen onze jassen direct online bestellen en dat kan al vanaf 1 stuk. En kwa maten slaag je altijd bij Workwear24, omdat wij maten leveren vanaf XSS t/m XXXL. Kies in onze webshop tussen varianten met lange of korte mouw.

Vrolijke en trendy zorg tunieken voor dames

Als vrouw wil je er niet alleen comfortabel bij lopen op de werkvloer, een professionele en nette uitstraling is geen overbodige luxe zeker aangezien je dagelijks in contact komt met honderden patiënten. Voor deze mensen biedt Workwear24 een prachtige collectie getailleerde dames uniformen en zorg jasjes in diverse chique kleurencombinaties. Al onze tunieken zijn voorzien van handige zakken aan de voorzijde, handige telefoonzakje en zijn uitstekend wasbaar zonder risico op krimp ( let op de wasvoorschriften uiteraard ). Ook onze zorg uniformen zijn te bestellen vanaf 1 stuk via onze webshop en snel leverbaar.

Speciaal Ok kleding met EN13795-3 norm

De grootste ramp dat tijdens een operatie kan plaatsvinden zijn bacteriële infecties. Eén van de manieren op deze risico te minimaliseren is het dragen van kleding dat voldoet aan de EN13795-3 norm. Enkel deze kleding is toegestaan in specifieke ruimtes in een kliniek en/of ziekenhuis waar een hoog risico geldt op bacteriële infecties. Workwear24 heeft diverse OK-kleding te koop in de webshop dat voldoet aan deze norm tegen scherpe tarieven. Bekijk ons aanbod en bestel direct online. Bestellingen vanaf €45,- excl btw worden gratis verzonden in Nederland.

Werkkleding borduren en bedrukken

Nagenoeg elk kledingstuk is te bedrukken of borduren bij Workwear24. Wij kunnen dit tegen een kleine meerprijs doen voor je bestelling. Voor grote oplages is bedrukken een gunstige optie, voor kleine oplages adviseren wij borduren. Neem gerust contact op voor meer informatie over eigen bedrijfskleding.

https://www.werkkleding-workwear24.nl