Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van werken met BTL

BTL staat voor de meerwaarde van een groene omgeving in elke branche: van het onderwijs tot de zorg. Het bedrijf is er dan ook de hele weg naar die groene omgeving. Het begint met advies en eindigt met de bomendienst die zorgt voor het onderhoud van de bomen. De unieke en relevante dienstverlening is misschien al genoeg om je over te halen in zee te gaan met BTL, maar in dit artikel lees je over nog meer voordelen van het werken aan een groenere omgeving met BTL.

Advies en realisatie met BTL

BTL heeft veel architecten en ingenieurs in dienst met veel ervaring en relevante kennis. Ze zijn er de hele weg naar een groene omgeving. Dat begint natuurlijk bij het geven van advies. De medewerkers hebben verstand van bomen en planten en weten wat jij het beste zou kunnen doen. Na het advies volgt de realisatie van dit advies en ook hier zorgt BTL voor. De aanleg of reconstructie wordt gedaan en daarnaast kan ook het beheer en onderhoud van jouw groen worden overgelaten aan de vakmensen van BTL.

De meerwaarde van groen

Groen in de omgeving heeft overal wel meerwaarde. Van een daktuin tot een speeltuin. Groen is overal waar we leven ontzettend belangrijk en daarom zet BTL zich in voor een investering in Groener Leven.

BTL werkt met alle branches

Omdat groen overal waarde heeft zet BTL zich in in alle branches zoals bij bouwen, sporten, vakantieparken, speektuinen en het onderwijs. BTL heeft per branche experts die precies weten wat geschikt is voor bijvoorbeeld een campus, ziekenhuis of zelfs een schoolplein. Elk project is voor BTL maatwerk en wordt dan ook zorgvuldig ontwikkeld. Zo worden er multifunctionele schoolpleinen gemaakt met zowel groen als speeltuinen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met BTL.

Gerelateerde artikelen

Reserve sleutel laten bijmaken

Blij de douche uit stappen

Staren naar je slaapkamerplafond