Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Deens.nl is dé woonwinkel voor iedereen die van de Scandinavische stijl houdt

Er zijn van die webshops die nooit gaan vervelen. Een mooi voorbeeld – zo vinden wij – is Deens.nl. Het assortiment is zo afwisselend dat je blijft kijken. Het aantal merken is groot; Deens vertegenwoordigt zowel Nederlandse (bijvoorbeeld Creative Lab Amsterdam) als internationale brands (denk aan Nordal). De internationale trends en ontwikkelingen houdt het Deens-team goed in de gaten en dat zie je terug op de website. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld. Ook interessant is de sale. De ene keer is er allerlei woontextiel in de aanbieding. Denk aan vloerkleden, plaids en kussens, maar ook een Urban Cotton wandkleed. Op een ander moment is het goedkoop shoppen naar vazen, beeldjes en bijvoorbeeld een Madam Stolz wandplank.

Populaire namen op Deens.nl zijn HKliving, it’s about RoMi en WHY. Een voorbeeld van een nichemerk is Essenza. De dekbedovertrekken zijn van uitstekende kwaliteit. Er zitten zowel effen als motiefmodellen bij. Sommige zijn gemaakt van duurzaam katoen, andere van satijn. Een label als Fatboy is verrassend veelzijdig. Een kleine opsomming van Fatboy-producten die je bij Deens kunt kopen: banken, stoelen, krukjes, tafels, hangmatten, zitzakken, poefen, vloerkleden, kandelaars, kroonluchters, lampen, wandhaken en parasolvoeten. Fatboy bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. De ontwerpers slagen er keer op keer in om oude vertrouwde meubelstukken en andere voorwerpen in huis in een heel eigentijds jasje te steken. Zelfs het allerkleinste detail krijgt liefdevolle aandacht. Duurzaamheid is belangrijk bij Fatboy. De producten worden zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt. Alles gaat jarenlang mee. Er wordt gebruik gemaakt van recyclebare en gerecyclede materialen.

Tot slot van dit artikel willen we je wijzen op het feit dat Deens niet alleen binnen-spullen verkoopt, maar ook een heel mooie tuincollectie heeft. We noemen tuinmeubilair, vloerkleden voor buiten, bloempotten en buitenverlichting. Een hippe parasol mag natuurlijk niet ontbreken in jouw tuin of op jouw balkon. Wij tippen de HKliving floral pistachio van 200 bij 200 bij 230 cm. De sterke paal is gemaakt van beukenhout. Het zachte groen en de vrolijke bloemen stralen een en al buitenleven uit! Als de zomer voorbij is, berg je de parasol op in de bijbehorende stoffen draagtas.

https://www.deens.nl/nl/