Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Een boomstamtafel op maat kopen in regio Arnhem: een tafel voor het leven

Boomstamtafels zijn momenteel bijzonder populair en dat is niet vreemd. Deze schitterende tafels lijken van een van boven naar beneden doorgesneden boom gemaakt te zijn waar alleen de schors van verwijderd is. In deze tafels blijft dus het natuurlijke uiterlijk van de boom bewaard. Dit betekent dat geen enkele boomstamtafel hetzelfde is en je deze dus op maat ontvangt wanneer je een dergelijke tafel aanschaft voor je pand in regio Arnhem. Het meest karakteristieke kenmerk van een boomstamtafel is de zijkant die niet is afgezaagd, maar die nog steeds de buitenkant van de boom laat zien. Als je bij Interieur Wood in Geldermalsen investeert in een boomstamtafel op maat, dan investeer je in een tafel voor het leven voor jouw pand in bijvoorbeeld Arnhem.

Teakhout of eikenhout?

Boomstamtafels worden van verschillende houtsoorten gemaakt, maar teakhout en eikenhout zijn de meest gangbare keuzes. Teakhout is een karakteristieke houtsoort die blijft werken en verandert aan de hand van de kamertemperatuur en de luchtvochtigheid. Daardoor krijgt de houtsoort na jaren gebruik nog meer karakter en verandert een tafel van deze houtsoort met jouw woning mee. Eikenhout is ook een populair materiaal voor een boomstamtafel op maat, omdat deze een warme en egale uitstraling heeft en sfeer toevoegt aan jouw pand in Arnhem of elders in de regio. Het is geheel afhankelijk van jouw interieur en persoonlijke smaak of je voor een tafel van eikenhout of teakhout kiest.

Ontdek de aanvullende opties

Een boomstamtafel op maat stel je bij Interieur Wood te Geldermalsen, niet al te ver van Arnhem, zelf samen. Je ontvangt te allen tijde een kwalitatieve en unieke tafel met de gewenste afmetingen, het gewenste onderstel en de gewenste afwerking en stijl. Nadat je het tafelblad hebt gekozen, voeg je daar de poten aan toe en laat je het blad afwerken met was of olie. Laat je de noesten open of laat je ze opvullen? En laat je de tafel gladschuren of juist borstelen? Dit zijn allemaal vragen die van belang zijn bij het uitzoeken van een boomstamtafel op maat voor je pand in regio Arnhem. Kies voor een dergelijke tafel bij dit bedrijf en creëer de tafel van jouw dromen!

https://interieurwood.nl/