Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Een gevarieerd aanbod naamplaatjes en huisnummers

Denaambordensite.nl is misschien wel de meest complete online winkel op het gebied van naamplaten. Je kunt er dag en nacht aluminium naamplaatjes, natuurstenen naamborden, rvs-look naamplaten, perspex naambordjes en cottage naambordjes kopen.

Milieubewuste naamborden

Wil je bij de aanschaf van een nieuw bord een milieubewuste keuze maken? Kies voor een solar bord. Solar verlichte naamborden werken op zonne-energie. Er komen geen draden aan te pas; het bord bevat een accu die zichzelf oplaat en automatisch de verlichting regelt. Zodra het begint te schemeren gaat de verlichting aan en blijven je naam en huisnummer goed zichtbaar. De solar borden van denaambordensite.nl zijn 21 bij 23 cm. Er is ruimte voor 6 regels met tekst, maar alles op 1 of 2 regels kan natuurlijk ook. Wat het lettertype betreft, zijn dit een aantal mogelijkheden: Bernhard Mod BT Roman, Comic Sans Bold en Times New Roman. Ook de kleur van naam en huisnummer mag je zelf bepalen. Wat denk je van groen, blauw, bordeaux of ivoor?

Wat is solar precies?

Solar betekent van de zon. En wat moeten we toch zonder de zon. Van alle sterren staat de zon het dichtst bij de aarde. Het is een middelgrote ster die zich bevindt aan de buitenkant van het Melkwegstelsel. Dankzij de zon kunnen we dag en nacht onderscheiden. De zon bestaat uit gloeiend heet plasma en levert de warmte en energie die wij op aarde nodig hebben. Het ontstaan van de zon wordt door wetenschappers gedateerd op 4,6 miljard jaar geleden. Middenin de zon is de temperatuur zo hoog dat er sprake is van kernfusie. In oude culturen werd de zon aanbeden en geëerd als een godheid. In allerlei mythologieën wordt gesproken van zonnegoden. Zo’n god stond symbool voor de zon zelf of voor bepaalde onderdelen. Denkt u aan zonnestralen. De zon heeft een diameter van 1,393 miljoen kilometer. De massa is vastgesteld op 1989 quadriljoen ton en dit is 332.946 keer de massa van de aarde. Kijkend naar de massa van het gehele zonnestelsel dan omvat de zon daar 99,86% van. Het gaat dan met name om waterstof en helium.

Even terug naar de solar naamplaten van de naambordensite.nl. Wil je er meer over weten? Je kunt al je vragen stellen aan de klantenservice. Dit kan per telefoon (072-8888636) en per mail (info@ denaambordensite.nl).

https://www.denaambordensite.nl/