Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Een vliegengordijn op maat houdt alle vliegen buiten

Wilt u een vliegengordijn op maat kopen zodat u geen last heeft van vliegen in uw huis of bedrijfspand? Bestel dan een gordijn in de webshop van Liso ® Vliegengordijnen. Dit toonaangevende bedrijf is online marktleider op het gebied van decoratie- en vliegengordijnen en levert enkel de beste kwaliteit. Deze kwaliteit wordt verzekerd door de nauwe samenwerkingsbanden die dit bedrijf heeft met leveranciers en fabrikanten. Dankzij de originele, zware kwaliteit en degelijke constructie van een vliegengordijn op maat dat u bij dit bedrijf kunt kopen, heeft het gordijn een lange levensduur, sluit het uw deurgat goed en snel af en hangt het gordijn goed. U krijgt bovendien vijf jaar garantie op de vliegengordijnen van dit bedrijf.

Een felle kleur of een motief?

Wilt u dat het vliegengordijn dat u in de webshop van dit bedrijf kunt kopen, past bij uw interieur? Dan heeft u geluk! U kunt uw gordijn namelijk helemaal naar uw eigen stijl samenstellen. Allereerst kiest u het materiaal en het soort ophangrail. U heeft de keuze uit plastic, pvc, kunststof en metaal. Vervolgens kiest u voor een effen kleur in uw gordijn of u gaat voor een bijzonder motief. Zo heeft u de keuze uit verschillende dierendessins, maar ook uit verschillende bloemen of patronen. Gaat u liever voor een effen kleur? Dan kiest u voor een felle kleur als roze, blauw of groen, of voor een neutrale kleur als crème of taupe.

Bestel een gordijn op maat of doe dit zelf

Het is in deze webshop mogelijk om een vliegengordijn te kopen dat speciaal voor u op maat gemaakt wordt. U geeft de maten door van uw deurgat en de medewerkers van dit bedrijf zorgen ervoor dat u een gordijn thuisgestuurd krijgt dat precies voldoet aan uw wensen. U betaalt hier echter wel voor deze service. Een goedkopere optie is bijvoorbeeld het doe-het-zelfpakket, waarbij u alle benodigdheden, inclusief een gebruiksaanwijzing, krijgt. U kunt vervolgens zelf thuis uw eigen vliegengordijn op maat maken. Wilt u hier meer over weten? Stel dan uw vraag met behulp van de contactgegevens op de website van dit bedrijf.