Aggiez.nl
Image default
Bloemen

Eenvoudig gladiolen online bestellen en zelf planten

Ben je op zoek naar een webshop waar je eenvoudig bloembollen kunt bestellen? Bekijk dan eens het aanbod van Bulbs4you! Dit bedrijf bestaat al sinds 1963 en heeft nu ook een online shop. Hiermee willen ze bloembollen toegankelijker maken en moderniseren. Wie houdt er nu niet van een prachtige bloementuin in de lente en zomer? Met de bloembollen van deze specialist kun je dit zelf waarmaken. Zoek jouw favoriete bloemen uit en plant ze in je tuin of in een pot. Met de tips en adviezen van de medewerkers van dit bedrijf kan iedereen bloembollen planten! Wil je bijvoorbeeld gladiolen bestellen of hou je meer van lelies of hyacinten? Hier vind je het allemaal.

Vraag advies over het planten van bloembollen

Wanneer je graag gladiolen wilt planten, kun je deze het best vóór het voorjaar bestellen wanneer er geen kans op nachtvorst is. Daarom zijn de bloembollen bij Bulbs4you vanaf 10 februari verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit gladiolen in verschillende kleuren en kunt zo zelf een unieke, kleurrijke tuin creëren. Weet je niet goed waar je moet beginnen met planten en in welke periode je dit het best kunt doen? Vraag dan advies aan de medewerkers van Bulbs4you. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij je alles over de verschillende bloembollen vertellen en geven ze je graag tips over het planten van bloemen.

Bestel jouw favoriete gladiolen online

Heb je de gladiolen gevonden die je wilt bestellen? Plaats je bestelling dan eenvoudig en snel in de webshop! Je kunt direct afrekenen in een veilige betaalomgeving via iDEAL, PayPal of Visa. Je bestelling wordt doorgaans binnen drie werkdagen verzonden. Je ontvangt de bloembollen dus snel in huis en kunt direct aan de slag. Wil je naast gladiolen ook nog andere bloembollen of misschien wel cadeaupakketten bestellen en is je bestelling boven de € 50,-? Dan profiteer je van gratis verzending.    

https://www.bulbs4you.nl/nl/