Aggiez.nl
Image default
Woningen

Geen extra werk aan onderhoud met de linnen shabby doek in huis

De linnen shabby doek is dé oplossing voor vrijwel ieder interieur. Ben jij uitgekeken op je huidige interieur? Of zou je graag wat meer spanning willen toevoegen, maar weet jij niet zo goed hoe je dit kunt doen? Dan is de linnen shabby doek de oplossing. Linnen accessoires zijn namelijk de ideale manier om een beetje dynamiek toe te voegen aan jouw leefruimtes. Linnen is een heel flexibel materiaal. Het is bij vrijwel iedere soort interieurstijl te mixen, waardoor het vrijwel nooit fout kan gaan om linnen toe te voegen.

Linnen: een materiaal dat erg onderhoudsvriendelijk is

Bestendig tegen motten, geschikt als hypoallergeen materiaal en ook nog milieuvriendelijk: dit zijn de belangrijke eigenschappen van de linnen shabby doek. Het is daarnaast van nature temperatuur-regulerend. Dit betekent dat het tijdens koude winterdagen werkt als isolatie, terwijl het tijdens warme zomerdagen zorgt dat het vocht en warmte afvoert. Als dat nog niet genoeg was, staat linnen ook bekend om zijn erg duurzame karakter, wat met de jaren alleen maar beter wordt. In plaats van af te breken, worden linnen vezels gewoon zachter elke keer dat ze worden gewassen.

Geschikt voor het binnen- en buiteninterieur

Linnen is niet alleen erg praktisch voor gebruik binnenshuis; het gaat ook jaren mee en ziet er na verloop van tijd beter uit. Het is dus niet gek dat je steeds vaker linnen kussens voorbij ziet komen op loungebanken en buitenruimtes. Linnen behoudt zich namelijk erg goed tegen het klimaat van buiten. Voeg de linnen shabby doek toe aan de loungebank die zich bevindt onder een overkapping en je hebt het hele jaar door een knusse zithoek. Voor meer interieurinspiratie over de linnen shabby doek, neem je een kijkje bij Shabbys. Je kunt bij hen terecht voor al je vragen. Daarnaast kunnen de medewerkers van dit bedrijf jou adviseren bij jouw keuze.

https://shabbys.nl/