Aggiez.nl
Image default
Verbouwen

Keuzemogelijkheden voor een PU gietvloer in de badkamer

Als u een PU gietvloer in de badkamer wilt aanbrengen, dan beschikt u over verschillende keuzemogelijkheden. Zo kunt u onderscheid maken tussen een PU gietvloer of een Epoxy gietvloer. Geef een moderne, tijdloze of juist klassieke uitstraling aan uw badkamer, door voor dit type vloer te kiezen. Ook de manier waarop u de gietvloeren in de badkamer wilt aanbrengen, kunt u zelf bepalen. Uiteraard kunt u het door een professional laten oppakken, echter is het ook goed mogelijk om dit geheel zelf te doen. Zo bespaart u op kosten en heeft u eer aan uw eigen werk. Een PU gietvloer geeft een stijlvolle uitstraling waar menigeen u om zal benijden. De producten die u nodig heeft, kunt u heel eenvoudig aanschaffen bij Decochip. Advies over het aanbrengen van een gietvloer wordt u hier eveneens geboden.

Kiezen voor een gietvloer

Er zijn verschillende voordelen te benoemen die uw keuze op een gietvloer in de badkamer zullen doen vallen. Ten eerste is een gietvloer slijtvast doordat ze zijn voorzien van een sterke coating. U zult daardoor niet snel krassen of slijtage opmerken en langer plezier hebben van een mooie vloer. Een gietvloer is volstrekt naadloos, waardoor vuil een stuk gemakkelijker te verwijderen is. Ook schimmel of kalkaanslag zullen zich minder snel kunnen hechten aan het oppervlak. Vocht zal eveneens minder snel via de grond kunnen doorsijpelen naar onderliggende gebieden. Hierdoor loopt u minder waterschade op en is onderhoud een stuk eenvoudiger.

Breng zelf uw gietvloer aan

Mogelijk heeft u geen ervaring in het aanbrengen van een gietvloer in de badkamer. Toch is dit heel snel aan te leren, waardoor u spoedig aan de slag kunt. Zodra u de juiste producten heeft aangeschaft, kunt u door deelname aan een gratis workshop precies ontdekken hoe alles moet worden uitgevoerd. Een strakke en egale vloer in uw nieuwe badkamer heeft u dan ook snel gerealiseerd.