Aggiez.nl
Image default
Verbouwen

Overal jouw pakket heen kunnen sturen

Wanneer je een penvriend of bedrijf hebt komt het weleens voor dat je iets moet versturen naar de andere kant van de wereld, en dat kan want je stuurt nu gemakkelijk pakketten naar luchtvracht Suriname of naar Brazilië. Met de luchtvracht weet je dat jouw pakket goed en snel zal aankomen, want zij werken met strikte veiligheidsnormen en op een strak schema. Daardoor kan je die vriend aan de andere kant van de zee of die klant die met smacht wacht op jouw product ervan verzekeren dat hun pakketje in veilige handen is en al snel zal aankomen. Voor de bezorging wordt er ook goed gelet op het soort pakket wat je verstuurt.

Bezorging volledig op maat gemaakt

Er wordt bij de bezorging en het versturen van een pakket met de luchtvracht op een aantal dingen gelet. Er wordt eerst gekeken naar het gewicht, want dan kan er uitgerekend worden hoeveel vracht er meekan in het vliegtuig zodat deze nog veilig over kan vliegen en niet te zwaar wordt beladen. Dan wordt er gekeken naar het volume van het pakket, want een paar kussens versturen is niet zwaar maar het neemt wel veel ruimte in beslag in het ruim. het ruim wordt namelijk zo ingedeeld dat er zo min mogelijk ruimte overblijft waarin pakketten kunnen gaan schuiven.

Snelle bezorging met betrouwbare tracking

Omdat er zulke strikte normen zijn is er voor pakketten in de luchtvracht ook goede en betrouwbare tracking waardoor je precies kunt zien waar het pakket momenteel is. Daardoor ben je ook altijd op de hoogte van de verwachte bezorgingstijd van het pakket en kun je de ontvanger daar goed van op de hoogte houden. Zo hoeven jij en die ander dus geen stress te hebben en blind te wachten op een pakket wat misschien pas morgen de lucht in gaat en kun je in plaats daarvan rustig aan de slag met andere belangrijke zaken.