Aggiez.nl
Image default
Winkelen

Elektrische keukenboilers, voor de prijs hoef je het niet te laten.

Elektrische keukenboilers, voor de prijs hoef je het niet te laten. 

Je wilt graag een elektrische boiler voor in de keuken, maar je wilt er het liefste niet al te veel geld aan uitgeven, de pandemie kost al genoeg tenslotte.

Dan is er goed nieuws voor je! Op de website van elektrischeboiler.eu staan namelijk kwaliteits boilers voor super lage prijzen.

Zij verkopen al jaren elektrische boilers in elk gewenst formaat, waaronder de Lemet close-in of up keukenboiler.
Deze keukenboiler is ontzettend scherp gespijst; 120,38 euro.

Dat zijn nog eens prijzen voor een duurzaam en energiezuinig apparaat waar je jaren plezier van hebt! 

 

 

Bij de elektrische boilers van Lemet maken ze ondanks de lage prijs, gebruik van de beste materialen. 

Het gebruikte verwarmingselement van 1500 Watt zorgt voor een snelle opwarmtijd, de dikke isolatiewand van het nieuwste polyurethane foam zorgt ervoor dat het opgewarmde water lang warm kan blijven. En maak je gebruik van dag-nacht stroom kun je hierdoor enorm besparen omdat je dan in de nacht voor een voordelig tarief opwarmt en er op de dag gebruik van kunt maken. Deze boiler heeft tevens een geëmailleerde met titanium versterkte glas gecoate binnenketel.

Je kunt de boiler “coldfill” of “hotfill” aansluiten. Coldfill als de boiler op de koudwaterleiding aangesloten wordt, hotfill voor aansluiting op bijvoorbeeld de cv ketel.

Verder maakt Lemet natuurlijk ook grotere elektrische boilers. Zo is er is een Greenline serie (waaronder ook de eerder genoemde keukenboiler valt), maar ook een EcoWay. De Lemet Ecoway heeft een digitale display plus een ECO functie. De computergestuurde elektrische boiler houdt gedurende een bepaalde tijd jouw vaste huishoudgewoontes bij, zo wordt er voor gezorgd dat er niet onnodig bijverwarmt hoeft te worden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk de boiler zelf handmatig te programmeren in 3 tijdsblokken waarin je aan kunt geven wanneer de boiler moet verwarmen. 
Deze boiler is bovendien voorzien van een anti-legionella functie.

Deze elektrische boilers van Lemet zijn te koop van 5 tot wel 2000 liter bij; elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/