Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Ga met kind op vakantie als alleenstaande ouder en geniet van een onvergetelijke tijd samen

Ben jij alleenstaande ouder en zou je graag met jouw kind (of kinderen) op vakantie willen? Zet de koffers dan maar alvast klaar, want er zijn genoeg mooie bestemmingen! Kies voor een eenoudervakantie bij One2gethertravel en een deskundige reisleiding zorgt ervoor dat deze helemaal past bij jouw wensen. Ga op skivakantie of een reis met actieve excursies en geniet samen met jouw kind of kinderen van een onvergetelijke tijd. Deze reisorganisatie is al meer dan vijftien jaar actief in de branche en weet precies hoe zij jouw verder moeten helpen om jouw ideale vakantie samen te stellen.

Jouw eerste keer eenoudervakantie: wat mag je verwachten?

Wanneer dit jouw eerste eenoudervakantie wordt, weet je misschien niet goed wat je staat te wachten zodra je als alleenstaande ouder met kind op vakantie gaat. De medewerkers van One2gethertravel geven je daarom graag meer informatie hierover. Als alleenstaande ouder draag je tijdens de vakantie alleen de zorg over je kinderen. Daarom draagt het animatieteam zijn/haar steentje bij en deel je met hen deze verantwoordelijkheid. Zo geniet zowel jij als jouw kind of kinderen van een welverdiende vakantie.

Verschillende single reizen beschikbaar

Dit reisbureau weet daarnaast ook uitstekend hoe ze single reizen moeten organiseren. Ga op reis met andere singles uit dezelfde leeftijdsgroep en met dezelfde interesses en beleef de tijd van je leven! De reisgroepen van de single reizen bestaan gemiddeld uit 20 deelnemers, waardoor je altijd in een persoonlijke sfeer een singlevakantie viert. Hierbij geldt: alles mag, niets hoeft. Je gaat dus op groepsreis, maar je voelt je wel volledig vrij. Leer nieuwe mensen kennen en doe mee aan de leukste activiteiten.

Boek een reis

Wil jij als alleenstaande ouder met je kinderen op vakantie of zou je graag deel willen nemen aan een van de single reizen? Bekijk het ruime aanbod en boek direct je vakantie. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met hen op te nemen voor meer informatie. Laat die vakantie maar beginnen!