Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Ga voor een nieuwe zwarte leuninghouder

Je trapleuning voorzien van een betere uitstraling gaat ontzettend eenvoudig met een passende leuninghouder. Tegenwoordig is zwart een enorm populaire kleur voor leuninghouders. Met de chique uitstraling is een leuninghouder zwart altijd mooi.

De zwarte leuninghouders worden van de beste kwaliteit gemaakt. Zo weet je zeker dat ze niet zullen breken of snel zullen slijten. Dit komt ook door het hoogwaardige rvs dat in de leuninghouder verwerkt zit. Voor het mooiste resultaat is het rvs gepoedercoat met zwarte verf. De matzwarte RAL 9005 kleur ziet er niet alleen ontzettend mooi uit, want hij is ook nog eens kras- en stootvrij. Zo geniet je dus ook lang van de mooie zwarte kleur op je leuninghouder.

 

De verschillende modellen leuninghouders zwart

Aanbieders zoals trapleuningexpert.nl bieden verschillende soorten leuningdragers in het zwart aan. Het eerste waar je op moet letten, is de vorm van je trap. Voor een ronde trapleuning wordt namelijk een andere leuninghouder aangeboden dan voor een trapleuning die wat platter is. Hier zijn verschillende soorten ondersteuningen voor. Je hebt een leuninghouder met een plat zadel of een leuninghouder met een gebold zadel. Er is zelfs een trapleuning zonder zadel; dat is helemaal strak! Vervolgens moet je de leuninghouder aan de muur monteren. Hoe je dit vorm wilt geven, is ook helemaal aan jou. Je kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een ronde of vierkante bevestiging aan de muur. Ook kun je dit blind doen, zodat je geen schroeven ziet zitten vanaf de buitenkant. Wil je dit juist wel graag laten zien, kun je er een bestellen waar dit mooi en zichtbaar in is verwerkt.

 

Het installeren van een leuninghouder zwart

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, kun je snel je leuninghouder bestellen. Vaak zijn deze overal op voorraad, waardoor je leuninghouder direct geleverd kan worden. Eenmaal binnen is het installeren een fluitje van een cent. Doordat alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, kun je direct aan de slag. Denk bij bevestigingsmateriaal vooral aan schroeven, pluggen of stokeinden. Afhankelijk van het type leuninghouder dat je besteld hebt, kun je de leuninghouder bevestigen. Heb je gekozen voor een blinde houder, doe je dit door middel van de stokeindes die worden meegeleverd. Heb je voor een ander model gekozen, kun je eenvoudig drie schroeven in de muur draaien.