Aggiez.nl
Image default
Zakelijk

Goed werken aan een Ahrend bureau elektrisch

Wanneer je al een keer eerder aan een Ahrend bureau elektrisch hebt gewerkt, wil je niet anders meer. Veel medewerkers die dagelijks aan een bureau hun werkzaamheden moeten uitvoeren kampen vaak met diverse lichamelijke klachten. Dit komt vaak doordat zij de hele dag in dezelfde en misschien verkeerde positie zitten tijdens het werken. Het is niet voor niets dat je regelmatig even moet bewegen of van je werkplek af moet lopen om geen klachten te krijgen.  

Het is dan zeker aan te raden om eens te kijken bij Mauron. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment aan tweedehands kantoormeubelen die zeker een tweede kans verdienen. Elk product wat hier in de verkoop gaat is eerst helemaal nagekeken en waar nodig gerepareerd. Meubels die niet meer gemaakt kunnen worden, komen zeker niet voor verkoop in aanmerking.   

Bekijk hier online het geweldige assortiment 

Mauron heeft veel in het assortiment staan. Ook een Ahrend bureau elektrisch, zijn hier te vinden. Voordeel is dat je niet kan zien dat deze meubelstukken een tweede kans krijgen. Bovendien zijn de prijzen die hier gehanteerd worden dan ook een stuk lager dan de prijzen die in de normale winkels wordt gehanteerd.  

Er zitten heel veel voordelen aan een bureau die in hoogte versteld kan worden. Niet met een draaiknop, maar elektrisch. Door één druk op de knop gaat het bureau al omhoog of omlaag. De medewerkers kunnen hierdoor makkelijk op diverse plaatsen zitten en zijn hierdoor flexibel. Zij kunnen makkelijk en snel het bureau iets hoger, of juist lager zetten. 

https://www.tweedehands-kantoormeubelen.nl/Ahrend-bureaus-met-elektrische-hoogteverstelling