Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Investeren in winkelvastgoed kan rendabel zijn

Investeren in winkelvastgoed kan een winstgevende strategie zijn. Als gevolg hiervan hebben veel beleggers onroerend goed gekocht en omgezet in winkelruimte. In deze sectie verkennen we de basisprincipes van beleggen in winkelvastgoed. In dit artikel onderzoeken we de voordelen van beleggen in onroerend goed en het betreden van de detailhandel. We bespreken ook hoe te investeren in winkelvastgoed en geven voorbeelden van enkele succesvolle bedrijven die in deze sector hebben geïnvesteerd.

4 redenen waarom het het juiste moment is om te investeren in winkelpanden

Er zijn vier redenen waarom het het juiste moment is om te investeren in winkelvastgoed. Laten we ze eens bekijken.

1) De detailhandel groeit gestaag;

2) Er is geen tekort aan klanten voor retailers om te bedienen. Met de stijging van het inkomensniveau van de middenklasse, is er een toename van de consumentenbestedingen aan goederen en diensten;

3) Retailers zijn concurrerender dan ooit, wat heeft geleid tot meer investeringen in winkelvastgoed over de hele wereld, vooral in ontwikkelingslanden als China en India;

4) De wereldeconomie kan een nieuwe neergang of recessie meemaken, maar dat schrikt beleggers niet af, omdat ze weten dat commercieel onroerend goed een van de beste soorten investeringsvehikels is die er zijn, omdat ze hun eigendommen altijd kunnen verhuren voor het genereren van inkomsten.

Waarom investeren in commercieel vastgoed beter is dan het kopen van residentieel vastgoed

Een van de redenen waarom mensen residentieel vastgoed kopen, is om een plek te hebben om in te wonen als ze met pensioen gaan. Beleggen in commercieel onroerend goed is gunstig wanneer de belegger een passief inkomen wil hebben na zijn pensionering. Commercieel vastgoed beleggen heeft veel voordelen die residentieel vastgoed niet heeft. Een van de belangrijkste voordelen is dat commercieel vastgoed in verschillende soorten en maten verkrijgbaar is, wat betekent dat investeerders iets kunnen vinden dat past bij hun budget, doelen en behoeften. Een ander voordeel van beleggen in commercieel vastgoed is dat de huurtarieven doorgaans hoger zijn dan de tarieven voor woningen, wat meer winst voor beleggers betekent. Wil je winkelvastgoed of een pand verkopen dan ben je bij Damborg aan het juiste adres!