Aggiez.nl
Image default
Zakelijk

Is export naar Engeland nog mogelijk?

Het transporteren van goederen naar Engeland is na de Brexit een heel ander verhaal geworden. Er zijn andere regels en wetten gekomen, die het best ingewikkeld kunnen maken. Export naar Engeland is echter nog steeds mogelijk. Het is aan te raden om hiervoor een specialist in export naar UK in te schakelen. Deze is op de hoogte van de wetten en regels die gevolgd moeten worden, plus de gegevens en formulieren die nodig zijn voor het transport. 

Diverse opties in transportmogelijkheden

Afhankelijk van de goederen die je wil laten transporteren, zijn er diverse soorten transportmogelijkheden. Dit zijn palletvervoer, volumevervoer, lengtevervoer en stedelijke distributie. Je bent welkom om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. mocht je twijfelen of graag meer informatie willen over de regels en wetten. 

Eindbestemmingen vracht

Export naar UK is na de Brexit nog steeds mogelijk. Afhankelijk van de producten die moeten worden vervoerd en de eindbestemming, kan de levering al binnen 24 uur in Engeland zijn. Naast Engeland, kan de vracht ook naar Schotland, Wales, Noord-Ierland en Ierland worden vervoerd. De levertijden kunnen variëren tussen de 24 en de 72 uur.

 

Elke dag vertrekken er vrachtwagens naar Engeland om leveringen te vervoeren. Hierdoor is het mogelijk dat jouw levering al binnen 24 uur bij de eindbestemming kan zijn. De transittijden zijn daarom ook snel. Je wordt ontzorgd in het hele proces. Dit scheelt jou veel tijd en moeite. Bovendien wordt de vracht voorzien van track & trace, dus ben je altijd op de hoogte van de positie van jouw vracht.

https://systematic.one/uk-transport/