Aggiez.nl
Image default
Wijn

Maak je gerechten compleet met heerlijke Chileense wijn

Het combineren van heerlijke wijnen bij de gerechten van een diner is essentieel om de ultieme smaaksensatie te creëren. Dan is het van belang dat je weet welke Chileense wijn het beste past bij vlees, vis of groente. De wijnmakers van Errazuriz wijn vertellen het je graag. Heb je witte wijn gekocht? Dan zul je wellicht wel weten dat dit het lekkerste smaakt bij een visgerecht. Zo smaakt een Sauvignon Blanc het lekkerste in combinatie met een krabgerecht en een Chardonnay met zalm. Ben je meer een liefhebber van rode wijn? Probeer dan eens een Pinot Grigio met fazant of een Pinot Noir met Boeuf Bourguignon. Online vind je nog vele andere combinaties.

Binnen no time de juiste Chileense wijn gevonden

Vind je het lastig om te bepalen welke Chileense wijn het beste past bij jouw gelegenheid? En wil je hier liever geen uren aan moeten spenderen? Dan is de webshop van Errazuriz de ideale oplossing voor jou. Hier zie je binnen enkele minuten welke wijn perfect past bij jouw situatie. Selecteer bijvoorbeeld de smaak waar je naar op zoek bent. Denk aan fruitig, pittig, delicaat, zoet of vol. Ook kun je specifiek op druivenras zoeken, zoals Pinot Noir, Merlot, Malbec of Cabernet Sauvignon. Heb je al een gerecht in gedachten? Ook dat kun je invullen. Zo weet je zeker dat enkel de Chileense wijnen verschijnen die aan al jouw eisen voldoen.

Vind voor elk moment de juiste Chileense wijn

Met een goed glas Chileense wijn is de vrijdag middag borrel gegarandeerd compleet. Of zorg voor de ultieme smaaksensatie door heerlijke wijnen te combineren met een diner. Voor iedere gelegenheid vind je de bij de webshop van Errazuriz de perfecte Chileense wijn. Diversiteit is dan ook het kernwoord van dit wijnhuis en dat zie je dan ook terug in het assortiment. Hoe deze diversiteit gecreëerd wordt? Dankzij de warme Chileense zomers die gekoeld worden met een koele bries vanuit de Stille Oceaan. Door het mediterrane klimaat en een lang groeiseizoen worden de druiven in de Aconcaqua Valley twee tot drie weken langer gerijpt dan druiven van andere wijnhuizen. Hierdoor ontstaan er intense en geconcentreerde wijnen met allen een eigen smaak.