Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Maatwerkoplossingen voor een houten wandplank in de kinderkamer

In de kinderkamer van je kleine wil je dat alles goed past, zodat je kind zich hier helemaal thuis kan voelen. Een mooi item voor in de kinderkamer is een houten wandplank. Een houten wandplank voor in de kinderkamer is verkrijgbaar in standaardmaten, maar soms voldoen die niet helemaal aan je wensen. Bij DeHoutbarshop kun je naast het reguliere assortiment ook terecht voor maatwerkoplossingen. Bijzonder kleine of grote wandplanken kun je hier aanvragen, zodat alles in de kinderkamer perfect past. In het assortiment vind je wandplanken in verschillende stijlen en met verschillende ophangsystemen.

Wandplank op maat

Een houten wandplank voor in de kinderkamer is 4 tot 5 centimeter dik en 20 tot 25 centimeter diep. De lengte kies je zelf en kan variëren van 60 tot 220 centimeter. Wanneer je bijvoorbeeld een dikkere plank wilt of een plank met meer diepte kun je dat aanvragen bij DeHoutbarshop. Ze staan voor je klaar met maatwerkoplossingen naast het standaardassortiment. Je geeft bijvoorbeeld aan in welke kleur je een product graag zou willen hebben of welke afmetingen je wenst. Vervolgens kijken de experts of de wensen haalbaar zijn en zo ja, wordt de houten wandplank voor de kinderkamer op maat gemaakt.

Kies uit diverse wandplanken

Er zijn allerlei keuzes die je kunt maken wanneer je een houten wandplank voor in de kinderkamer gaat bestellen. Zo kies je bijvoorbeeld of je een plank van eikenhout of een andere houtsoort wilt, of de plank is afgewerkt met olie en of de plank wel of geen boomstamlook heeft. Ook qua ophangsystemen kun je kiezen uit een zwevende plank met een blind ophangsysteem of voor een plank met leren dragers. Wil je graag extra verlichting in de ruimte? Je kunt ervoor kiezen om dimbare ledspots in de houten wandplank voor de kinderkamer in te laten bouwen. Maak je wensen kenbaar aan de specialisten van deHoutbarshop!

https://www.dehoutbarshop.nl/