Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

3 voordelen van grijze EPS parels als vulmateriaal voor de zitzak

Grijze +++ EPS parels zijn ideaal als vulmateriaal voor de zitzak. Een zitzak kan in principe met de veel verschillende materialen worden gevuld als het oude materiaal moet worden vervangen. U wilt natuurlijk genieten van een hoog comfort en dat betekent dat er al een aantal varianten afvallen. De EPS parels zijn een comfortabel én duurzaam vulmateriaal voor elke zitzak. Deze mooie, ronde, kleine, egale balletjes nemen de vorm van het lichaam aan.

Meer voordelen van EPS parels als vulling voor de zitzak

Het feit dat de balletjes met het lichaam mee bewegen, en de vorm van het lichaam aannemen, zorgt voor een hoog comfort. Dit is een fijn voordeel, maar er zijn meer interessante voordelen te noemen van de EPS parels als vulling voor de zitzak. EPS is een zeer duurzaam materiaal met uitstekende kwaliteiten. Het is dan ook zeker niet alleen een goede keuze als vulmateriaal voor de zitzak. EPS wordt onder meer ook gebruikt als isolatiemateriaal voor in de kruipruimte, om woningen energiezuiniger te maken. De kleine EPS parels, welke u kunt aanschaffen bij EPS Parelshop, zijn zeer veerkrachtig. Ze bestaan voor een groot deel uit lucht, wat extra comfort oplevert wanneer u het materiaal gebruikt als vulmateriaal voor de zitzak. De parels nemen steeds de vorm van uw lichaam aan en bewegen terug naar hun eigen vorm wanneer u de zitzak verlaat.

Ontdek alle voordelen

De grijze +++ EPS parels bieden zeker ook interessante voordelen voor de gezondheid. Zo zijn deze parels niet giftig en volledig vrij van geuren. U heeft dus geen last van nare geurtjes die uit de zitzak komen wanneer u er plaats op neemt. De vulling voor de zitzak is daarnaast antistatisch en antiallergisch, wat natuurlijk ook erg prettig is. Voor meer informatie over dit vulmateriaal voor de zitzak, kunt u vrijblijvend contact opnemen met EPS Parelshop.