Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Marokkaanse lampen zoals je ze nog nooit hebt gezien

Ben jij iemand die ervan houdt om de Midden-Oosterse sfeer in huis te brengen? Of ben je juist iemand die van een modern interieur houdt? In beide gevallen zijn de Marokkaanse lampen van Hadaya voor jou ideaal. In deze lampen wordt het traditionele met het moderne gecombineerd. Wat begon als een klein en uitdagend idee, is uitgegroeid tot een groothandel en winkel die lampen levert aan klanten in de wijde omgeving van Amersfoort. Via de webwinkel is landelijke levering tevens mogelijk. Wat je wensen ook zijn en waar je ook woont, één ding is zeker: de Marokkaanse lampen van deze ontwerper zijn een toevoeging aan je interieur.

Eigen ontwerp en eigen productie

De Marokkaanse lampen worden allemaal door het bedrijf zelf ontworpen en handgemaakt. Dat betekent dat iemand met een liefde voor massaproductie en perfectie beter ergens anders een lamp kan kopen. Deze Marokkaanse lampen zijn juist eigenzinnig, karakteristiek en soms ook imperfect. Er worden nieuwe materialen en ideeën gebruikt voor een thema dat juist traditioneel en ouderwets is. Het resultaat zijn schitterende, unieke en eigenzinnige lampen die in elk interieur passen. De Midden-Oosterse patronen en uitzonderlijke materialen creëren een warme en gezellige sfeer in huis.

Koop een unieke lamp voor jouw woning

Als je het assortiment van Hadaya in de winkel of webshop gaat bekijken, zul je je ogen uitkijken. De kans is groot dat je een lamp vindt die volledig aan jouw wensen voldoet. Dit kan een hanglamp zijn, maar ook een tafellamp. De Marokkaanse lampen in Amersfoort kopen is mogelijk als je je in de regio bevindt, maar je vindt de lampen tevens in de webshop. Bekijk het aanbod, laat je verwonderen door de karakteristieke uitstraling van de handgemaakte producten en zoek een lamp naar wens uit voor je woning. Je weet zeker dat je dan een echte eyecatcher in huis haalt.

https://www.hadaya.nl/