Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Met de verzenddozen van dozenhal.nl verstuur je gemakkelijk een pakketje

Als je op zoek bent naar verzenddozen is het verstandig om eens een blik te werpen op de website dozenhal.nl. Hier wordt namelijk een ruim aanbod aan dozen aangeboden die worden gebruikt om te verzenden. Het is de grootste voorraad die je in Nederland maar kunt vinden, want er worden hier ruim 2500 formaten van verzenddozen aangeboden die je kunt gebruiken. Wanneer je de bestelling vandaag plaatst heb je deze morgen al in huis en kan je snel van start gaan met het versturen van je pakketten. Om te kijken of de dozen die jij zoekt ook echt in voorraad zijn, kan je via de zoekfunctie op de website de maten doorgeven die jij nodig hebt voor het pakket. Alle formaten van verzenddozen die daarbij aansluiten, worden aan je getoond en je ziet in een blik of deze op voorraad zijn.

Gebruikte dozen

Je kunt bij de verzenddozen van dozenhal.nl kiezen voor nieuwe dozen die nog nooit gebruikt zijn, maar wanneer het jou niet echt uitmaakt of deze dozen al een keer gebruikt zijn en je hier geen logo meer op wilt laten drukken kan je kiezen om gebruikte dozen te  bestellen. Je draagt hiermee bij aan een verbetering van het milieu, want je bent aan het recyclen. Daarnaast draag je ook bij aan een dikkere portemonnee van jezelf, want de kosten voor deze verzenddozen ligt een stuk lager dan wanneer je nieuwe dozen gaat bestellen op de website.

Voordelen

Wat nog een ander voordeel is van dozenhal.nl is dat zij gebruik maken van een eigen tramsport dienst. Deze dienst kan dus direct uit voorraad leveren en ze zijn niet afhankelijk van een transport bedrijf die moet worden ingehuurd. Hierdoor vinden de verzendingen snel plaats en is het mogelijk om de volgende dag de verzenddozen al in huis te hebben. Ook kan je de kartonnen dozen helemaal naar jouw stijl laten maken. Je kunt deze bijvoorbeeld bedrukken met een full colour printer, waardoor het logo van je bedrijf mooi op de verpakking komt te staan. Laat je inspireren door je voorgangers en kom in contact om te kijken naar alle mogelijkheden.