Aggiez.nl
Image default
Zakelijk

Mis deze handige draagbare energieopslagapparaten voor buitengebruik en thuisgebruik niet

De markt voor draagbare energieopslag groeit snel en zal naar verwachting nog verder groeien, volgens Allied Market Research. Dit komt door de sterke vraag naar elektriciteit, die wordt veroorzaakt door het toenemende gebruik van krachtige slimme apparaten in het dagelijks leven. Energieopslag biedt een oplossing voor de stijgende elektriciteitsprijzen en de problemen met spanningsinstabiliteit en stroomuitval. De draagbare krachtcentrale, die is uitgerust met zonnepanelen, kan zonne-energie omzetten in elektrische energie en deze opslaan voor later gebruik, zelfs ‘s nachts. Deze draagbare krachtcentrales zijn ook handig voor gebruik in buitenomgevingen waar geen toegang is tot het lichtnet en bieden verschillende oplaadinterfaces voor het gemakkelijk opladen van verschillende elektronische apparatuur, zoals drones, projectoren, ovens en boormachines.

 

Bijvoorbeeld, de groei van de markt voor draagbare energieopslag kan worden toegeschreven aan de toenemende behoefte aan een betrouwbare en draagbare energieoplossing voor mensen die veel tijd buitenshuis doorbrengen, zoals kampeerders, wandelaars, vissers en jagers. In deze gevallen is het vaak niet mogelijk om toegang te hebben tot het elektriciteitsnet, waardoor een draagbare krachtbron de enige optie is om essentiële elektrische apparatuur zoals verlichting, communicatieapparatuur en koeling te laten werken.

Daarnaast kunnen draagbare energieopslagoplossingen ook worden gebruikt in noodsituaties, zoals bij stroomuitval als gevolg van natuurrampen of andere onverwachte omstandigheden. In dergelijke situaties kan een draagbare krachtcentrale levensreddend zijn door stroom te leveren voor verlichting, communicatieapparatuur, medische apparatuur en andere essentiële apparatuur.

 

Merken

Er zijn verschillende merken van krachtige draagbare krachtcentrales op de markt die veel aandacht verdienen. Eén van deze merken is de HinenSolar PS3000, die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en beschikt over een capaciteit van 2500 Wh. Het ondersteunt ook batterij-uitbreidingspakketten tot 2,5 kWh en kan tot 6 power packs ondersteunen, tot wel 17,5 kWh. Deze krachtcentrale maakt gebruik van een lithium-ijzerfosfaat-voedingsbatterij met vierkante aluminium behuizing, die veilig, stabiel en duurzaam is. De uitvoer van deze krachtcentrale is 3000W en de piekwaarde is zo hoog als 5000W. Bovendien ondersteunt deze draagbare krachtcentrale niet alleen snel opladen op zonne-energie, maar ook snel opladen aan de muur, opladen met een dieselgenerator, enzovoort.

Een ander merk is de Bluetti 2000W, die gebruik maakt van een lithium-ijzerfosfaat accupakket met een totale accucapaciteit van maximaal 2000Wh. Het wordt geleverd met twee AC-uitgangsinterfaces, ondersteunt 220V-uitvoer en heeft een maximaal vermogen van 2000W, wat kan voldoen aan de stroomvraag van verschillende krachtige apparatuur. Er zijn ook twee draadloze oplaadspoelen aan de bovenkant, die kunnen voldoen aan de oplaadvereisten van twee Qi-protocol draadloze oplaadapparaten.

Een ander merk dat opvalt is de EcoFlow DELTA Pro. Deze krachtcentrale heeft een grote gangreserve, een ingebouwd 3600Wh accupakket, 2 C-poorten en 4 A-poorten USB snellaadmodules die 100W PD snelladen ondersteunen. Er zijn maar liefst 14 uitgangsinterfaces in 6 typen. Het ondersteunt ook snel opladen via zonne-energie en heeft een exclusieve afstandsbediening voor real-time statusbewaking en controle.

 

Een ander merk om te overwegen is de Jackery 2000 Pro, die een ultragrote capaciteit van 2160 Wh en een ultrahoog vermogen van 2200 W heeft en compatibel is met 99,9% van de veelgebruikte apparaten. Deze krachtcentrale kan in 2,5 uur volledig worden opgeladen met 6 SolarSaga 200W zonnepanelen.

Deze krachtige draagbare energiecentrales zijn licht van gewicht, hebben een hoge capaciteit en vermogen en verschillende interfaces, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor elektriciteitsproblemen buitenshuis of thuis. Met hun vermogen om te werken op zonne-energie, bieden ze een handige manier om te genieten van verschillende geavanceerde elektronische apparatuur zoals drones, projectoren, elektrische ovens, elektrische boormachines, enzovoort, zelfs wanneer er geen lichtnet beschikbaar is.

 

Websitelink: www.hinensolar.com

Merknaam: HINENSOLAR

Contactpersoon: Chris

Land: China

Stad: Shenzhen

  1. E.mail: hinensolar@gmail.com

Telefoonnummer: 0769 8992 0666

Facebook: https://www.facebook.com/HINENSOLAR

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/hinensolar