Aggiez.nl
Image default
Winkelen

Naaimachine kopen voor goede doelenprojecten

U kunt met uw goededoelenorganisatie een naaimachine kopen, dit is een goede investering. Of uw organisatie zich nu inzet voor gehandicapten of vluchtelingen. Het is belangrijk voor mensen om creatieve hobby’s te leren zodat zij een dagbesteding hebben en zich waardevol voelen. Naaien is een hele leuke hobby en u kunt er zoveel kanten mee op. Daarnaast kunt u de gemaakt producten verkopen; dit is goed voor uw organisatie en de consument. Wanneer u meerdere naaimachines wilt kopen vraag dan advies aan Ricken’s Naaimachinehandel. Zij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Maak van oude stofjes een portemonnee

Ook wanneer u nog geen pro bent in naaien. U kunt van kleine dingen al iets heel moois maken. Zo kan u van recyclede stofjes een portemonnee maken. Die u vervolgens voor een paar euro extra kunt verkopen. Mensen houden ervan om producten te kopen met een verhaal erachter. Daarnaast is het een leuke extra inkomstenbron die u vervolgens kunt herinvesteren. Verzamel met zijn allen eens oude gordijnen en kapotte kleding, filter de kleurrijke stofjes eruit en tover ze om in een handig buideltje of portemonneetje. Misschien wordt de rest van het personeel ook enthousiast en willen zij ook naaimachine kopen.

Tassen gemaakt van gerecyclede zwemvesten

Vluchtelingenorganisaties zetten producten gemaakt van gerecycled materialen in om aandacht te trekken voor de situatie. Zo maken zij bijvoorbeeld tassen gemaakt van onderdelen van zwemvesten. Mensen kopen zo’n tas graag omdat ze zodoende kunnen laten zien dat ze de vluchtelingen steunen en op indirecte wijze iets terug kunnen doen. Wilt u ook zo’n soortgelijk project opzetten. Vraag dan advies aan Ricken’s Naaimachinehandel. Zij verkopen naaimachines en weten welke machine het best past bij de wensen van de klant. Voor harde materialen heeft u namelijk een naaimachine nodig met sterke motor en extra accessoires. Welke ideeën u ook heeft, oriënteer uzelf dan kunt u daarna een goede naaimachine kopen. 

https://www.ricken.nl